Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No podle fotky kterou přikládám zadní dveře po otevření nejsou s rovinou střechy. Mohl by to někdo z majitelů prosím změřit na svém autě?

post-11075-14109620122923_thumb.jpg

[upravil dne 7.10.2011 09:26 od Uran]

Odesláno

dveřa v garáži otvírám jedině tak,že dám na okno kus molitanu a opřu je o rám vrat,máme hold malinko větší auta no :D

Odesláno

já to teda taky nemůžu změřit,ale - mám 2 metry a když stoupnu pod dveře, musím se trochu přiohnout, takže odhaduju ten vršek cca 210 cm .

Odpoledne změřim :papa

Odesláno

Tak mně vychází výška zadních otevřených dveří 215 cm a přesahují přes zadní nárazník pouhých 60 cm. Mám ale citróna a ten má ty dveře malinko jinak dělaný, takže u 807 to bude možná trošku níž než 215, já tam mám ještě takový madlo.

[upravil dne 8/10/11 06:24 od Bigbadjohn]

Odesláno

C8 a 807 majú zadné nárazníky rozmerovo identické, piate dvere C8 sa tvarovo v podstate líšia iba väčším výrezom na zadné svetlá a iným tvarovaním miesta pre ŠPZ, na rozdiel od 807. Už som sem aj dával fotku 807 so zadkom z C8.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Gratulujem, nahoď potom aj nejaké fotky do druhého vlákna s fotkami. :papa

EDIT, až teraz pozerám, že 125kw? Ten motor tu myslím nikto nemá.

[upravil dne 22/10/11 08:37 od marko306]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes som od výeny vstrekov po prvý krát natankoval plnú nádrž a dojazd mi ukázal 1111 km. Pred tým kým som mal pôvodné vstreky mi ukázalo dojazd maximálne 900 km.

post-19160-14109620802946_thumb.jpg

Odesláno

Výmena vstrekov určite mala priaznivý vplyv na spotrebu.:super

Len malá poznámka k dojazdu:

Nechcem Ti kaziť radosť...ale dúfam že si nezabudol , že čím vačšia zima tým viacej litrov dokážeš do nádrže natankovať aby bola plná a tým sa zvýši aj dojazd...

Odesláno

Jasné viem, robím s tým. To som sem dal, len tak, kým som došiel do roboty tak to pekne kleslo. Išlo mi, len o to, že pred tým mi to nikdy neukázalo, max tých 900 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...