Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechci se zastávat TDI v 1.4 je to fakt docela sranda to člověk fakt žasne, ale co jsem měl co dočinění s oktou 2.0TDI tak chod toho motoru je kultivovaný oproti naší 307 2.0 HDI 100KW tam opravdu když zatáhnu za plyn tak je takovej podobnej zetoru 7745 tím nechci urážet frantíky ale když ta okta naskočí když se to podaří tak chod motoru mi přijde lepší teda jen v záběru a dokonce to TDI bere i lepší z malejch otáček a to máme tu 307 krátkou ale je fakt že má zase o 3kw méně tak se jí to odpouští jinak ta okta má najeto 145000km a peugeot má 69000km

Odesláno

Mám služební Fabii s 1.6 TDI CR s nejslabším výkonem 55kW a je to úplně něco jiného než dřívější TDI PD. Tichý, kultivovaný chod, ale záběr odspoda podobný jako u HDI, nic moc až když začne tlačit turbo, tak to jede.

Odesláno

Sice jsem nikdy v P307 nejel, ale že by ten projev motoru hdi byl horší než TDI PD je při nejmenším divný:o Jinak o \"novém\" TDI CR píšeš, že už je svým projevem srovnatelný jako hdi? No už bylo na čase;) No a u obsahu 1.6 se asi záběr od spodu moc očekávat nedá - ikdyž nevím jak se chová 1.6 hdi:papa

[upravil dne 2/6/11 17:05 Wing]

Odesláno

já mam tedy jinou zkušenost s projevem hdi a tdi ale ono asi každý ucho chce slyšet něco jinýho třeba soused ma 307hdi 80kw a můžu říct že vylágrovanej golf I 1.6d ze 75roku je proti tomu kultivovanej motor ale on ted peugeot ma skoro 300000km takže už taky před smrtí jinak proti zvuku tdi vůbec nic nemám ani proti zátahům já mlaskám jak v tdi tak v hdi akorád ty tdi špatně startujou když se ohřejou a když je pod patnáct tak čekají na oblevu

• O 1 měsíc později...
Odesláno
já mam tedy jinou zkušenost s projevem hdi a tdi ale ono asi každý ucho chce slyšet něco jinýho třeba soused ma 307hdi 80kw a můžu říct že vylágrovanej golf I 1.6d ze 75roku je proti tomu kultivovanej motor ale on ted peugeot ma skoro 300000km takže už taky před smrtí jinak proti zvuku tdi vůbec nic nemám ani proti zátahům já mlaskám jak v tdi tak v hdi akorád ty tdi špatně startujou když se ohřejou a když je pod patnáct tak čekají na oblevu

Jestli ještě sháníš tak koukni zde. Je to sice jen 2.2, ale moc pěkná, kilometry dle VIN sedí...

http://www.autoadler.cz/peugeot-407-idA112-11/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...