Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vypadá to zajímavě, ale chtělo by to vyzkoušet, zda to bude OK zrovna v 407mě. Jinak cena je vyšší, ale pokud by jsi si pořizoval origo BT HF k RD4 tak za novou sadu dáš mnohom více.

Odesláno

Fakt,jo? :o To je ta orig. BT HF tak drahá? ................Jinak co se týče vyzkoušení,oni jsou kousek od Prahy,takže i za tebou přijedou a u tebe to nainstalují,nic se za to neplatí .Ta možnost toho vrácení tam je,což je seriozní.Navíc mi v jiném mailu psal,že 407-ky už dělali,takže s tím mají zkušenosti.Prý byly pouze nějaké problémy u VW.

Mám rád,když věci fungují na 100%,chtěl bych plně využít svůj telefon v autě,jeho ovládání,jeho možnosti.Sám ještě nevím,jak se nakonec rozhodnu,asi až to bude aktuální,tak tam zejedu a poslechnu si taky je,co mi k tomu řeknou a jejich názor.Pak se rozhodnu.

Jinak Honzo,díky za nabídku s dia,ozvu se,pokud to budu potřebovat.Ale nevím,mám nyní v autě cd měnič,zda to bude potřeba?A popř. kdy se to na dia má povolit,před nebo po instalaci zařízení? Kvůli vyzkoušení toho zařízení .....

• O 5 měsíců později...
Odesláno

vymenit radio. vot vsjo... preverit ci bude kompatibilny display, ak nie tak vymenit aj ten.

dokupit BT modul, mikrofon, drziak, a urobit kabelaz nakolko ju tam nemas.

radia nestoja vela penazi, myslim ze aj tu v inzercii su v ponuke.

v inom vlakne si pisal ze mas rocnik 2005... to je divne ze nemas tlacitko TEL:myslim

no ale zas som sa nieco priucil :)

uprimne? vyprdol by som sa na to a kupil xcarlink s bt modulom a mas to vyriesene. vyjde ta to menej penazi a nervov... ;)

Odesláno

Viete poradit aj mne co potrebujem,ak mam vo vybave napisane predpriprava pre handsfree sadu.Staci mi kupit ten BT modul,ci este nieco ine?

[Edited on 21/12/11 13:43 by pcoli22]

Odesláno

Ok,pozrem to...vidim,ze sa tu dozviem viac ako v origo.servise.Ked som bol koncom oktobra na garancke v Novych Zamkoch a polozil im tu istu otazku,tak mi po 10 minutach mavania mobilom pri aute povedali,ze to nejde a nevedia co tam chyba.:bacha uz som len cakal,ci si vypytaju este nieco za robotu

[Edited on 21/12/11 14:21 by pcoli22]

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak aj mne po case prestal ist telefon. radio rd4 maly display,neda sa sparovat s telefonom stale pyta telefon neaky kod vobec neviem aky ked doteraz to slapalo. da niekto neaky navod ako na to bod po bode dakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...