zex Odesláno 11. únor 2005 Odesláno 11. únor 2005 Zdravim vsetkych.Mam taky problem ¨ze pocas nastartovaneho motora na 205 1.9GTI mi zacnu blikat tri kontrolky naraz voda-olej-stopka.Aj ked budiky ukazuju vsetko o.k.Neviem co s tym.Diky vopred vsetkym ktory mi poradia Citovat
dj_rizek Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Takze jestli to chapu,tak jak nastartujes motor,tak to zacne blikat a blika porad.Podle meho zkoumani se kontolka STOP rozsviti pokud je nejaka porucha na mazani,nebo vode.Co s tim,rozebrat,vyndat pristrojovku a jit po cestickach az ke konektorum,budou tam taky nejaky diody.Nepamatuju si to presne.Stahni si schema je v sekci servis na hlavni strance je to dokument 0932-12.pdf,jsou to schematka.V takovejhle vecech se blbe radi,muze to byt uplna ptakovina. Citovat
pedros123 Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Minulý týden se mě stalo to samé u mé 309ky hm skoro mě došel olej v motoru,tak si to zkontroluj já už sem byl skoro na suchu musel sem tam dát dva litry abych se dostal mezi rysky,požívám valvoline 10W 40 polosyntetika Citovat
zex Odesláno 15. únor 2005 Autor Odesláno 15. únor 2005 oleja je dost a voda hehe ked je vonku rano -15 nastartujes a svieti zeje prehriati a stov pristojovkov malsom ju rozobratu alejatam nic vazne nevidim cesticky vizeraju byt v poriatku tak zeneviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.