Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych.Mam taky problem ¨ze pocas nastartovaneho motora na 205 1.9GTI mi zacnu blikat tri kontrolky naraz voda-olej-stopka.Aj ked budiky ukazuju vsetko o.k.Neviem co s tym.Diky vopred vsetkym ktory mi poradia

Odesláno

Takze jestli to chapu,tak jak nastartujes motor,tak to zacne blikat a blika porad.Podle meho zkoumani se kontolka STOP rozsviti pokud je nejaka porucha na mazani,nebo vode.Co s tim,rozebrat,vyndat pristrojovku a jit po cestickach az ke konektorum,budou tam taky nejaky diody.Nepamatuju si to presne.Stahni si schema je v sekci servis na hlavni strance je to dokument 0932-12.pdf,jsou to schematka.V takovejhle vecech se blbe radi,muze to byt uplna ptakovina.

Odesláno

Minulý týden se mě stalo to samé u mé 309ky hm skoro mě došel olej v motoru,tak si to zkontroluj já už sem byl skoro na suchu musel sem tam dát dva litry abych se dostal mezi rysky,požívám valvoline 10W 40 polosyntetika

Odesláno

oleja je dost a voda hehe ked je vonku rano -15 nastartujes a svieti zeje prehriati a stov pristojovkov malsom ju rozobratu alejatam nic vazne nevidim cesticky vizeraju byt v poriatku tak zeneviem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...