Judes Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Možno si nenatrafil na ten správny kus, želám aby sa ti to podarilo vyriešiť a zapadol do radu spokojných majiteľov 407-mičiek. Citovat
HonzaZ Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 straki007, proto jsem chtěl VIN a dohledat schéma zapojení, ale když není tak není. Bez toho se těžko něco vymyslí. Citovat
vrtulnik76 Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 VIN je VF36ERHRH21439833 pokud neco najdes bude to ok Citovat
vrtulnik76 Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 Takže dnes probehla vynema BSM za novou a auto stale nic porad jen houka a nic nefunguje nejaka rada???????Naštesti mě to daly v Peugotu jen na zálohu Citovat
straki007 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 A porad se nic nerozsviti na pristrojovce??? Citovat
vrtulnik76 Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 NE ne vubec nic jen sem tam blikne nejaka kontrolka ted jsem to byl vracet a prej jestli me neodesla baterka to se me nezda ale jako zavada Citovat
straki007 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 A ono ti to zacalo z niceho nic??? Citovat
Marcel00 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 a deaktivovat alarm skusili? ci sa ani cez dia na auto nedostali ? sa mi ani nechce verit ze je to take zapeklite... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 jasne ze to zacalo z niceho nic jel jsem zastavil jsem na 15 min prisel k autu a neslo otevrit a zacalo houkat pak sem odpojil baterku nechat to chvilku a pripojil a normalne to slo pak sem zase jel zamcel auto a od te doby to nejde pres dia to jeste nikdo nezkousel nevim jesli se dostanou na jednotky jen sem zkousel dneska prehodit tu jednotku protoze v peugotu me relki ze to je ono na 100% ale asi neni. Mam venku baterku na nabijecce tak to tam rano hodim a uvidim posledni moznost a pak uz fakt jen odtah do servisu ale to nevim jak auto dostanu na odtah protoze stoji na miste kam odtahovka nesjede:bacha Citovat
vrtulnik76 Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 Takže dnes kontrola peugeot diagnostika nic v BSI kompletně smazané auto VIN,kliče atd. znovu nastaveno. Jinak BSI je pod proudem BSN taky v diagnostice reaguje i otočení klíčku do polohy 1 ale nesvití celá přístrojová deska a auto je jinak kaput. A navic v diagnostice se ukazuje napajeni akumulatoru 0%. Podle mechaniku nějaký počítač zkratuje celé auto jen se neví jaký . Auto čeká na odtah do pondělí nějakej napad!!!!!! PS:všechny kostry zkontrolovaný Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 skusim strelit naprazdno... nemas auto, ktore bolo povodom zo zaplav/povodni ? si si isty ze nebolo zatopene ? nechcem strasit, ale takto isto sa nam choval firemny passat ktoreho zaliala voda po sedacky.. problemy prisli asi po roku a pol.. Citovat
straki007 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 No kdz kostry ok tak uz to vidim jenom na jedno.... BSI. Po telefonu jsem te nechtel strasit ale asi jo. Myslim ze jsi mi rikal ze neblo menene ani celni sklo takze pocitam ze tam nastala nejaka chybka........ Kdyz si troufnes tak zkus vbrat venku BSI a podivat se jenom opticky jestli tam neni voda.... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 BSI je prej v poradku rikaji protoze jde proud i do neho i z neho je problem ze se nerozsviti kontrolky ale spinacka funguje Citovat
HonzaZ Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 No, BSI asi až tak v pořádku nebude, když se vymazal VIN, klíče atd. A že tvrdí že proud jde do něho a z něho je docela nesmysl. BSI je v podstatě počítač, který má výkonné prvky, takže tento výrok považuji za nesmyslný. Jedině, že by konstatovali, že nezatěžuje el. síť, tzn. že není ve zkratu. Jak uvádí straki, vypadá to na BSI. Kdysi jsem měl podobný problém na 406ce. Nenastartoval jsem. Pozval jsem si tehdy Peugeot Asistance a hoši zjistili, že mám BSI zatečenou vodou. Takže byla výměna BSI a bylo vyřešeno. Vyndej jí a zkoukni v jakém je stavu. VIN a klíče se jen tak bezdůvodně nevymažou. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 prisamvacku ze to auto bolo zaliate vodou ako som pisal vyssie :bojim:bojim dufam ze to tak nebude a bude to daka prkotina, i ked uz teraz to vyzera dost zle urcite tu BSI kukni aby si vedel na com si... myslim si ze ak je v haji, tak nemas co stratit... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 No jen nevim kde by se tam ta voda vzala kdyz tady v Brne neprselo měsíc a v myčce sem byl naposledy před měsícem a navím ručně tak mě ja zahadou ta voda a odešlo to z ničeho nic a to bylo venku přes 30 stupňu. No mrknu na to než si to odtáhnou v pondělí Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 ty si prvy majitel auta? alebo si kupil uz jazdenku... dovoz a pod... pytam sa preto, lebo ako vravim takto isto sa nam choval firemny passat ktoreho zaliala voda po sedacky.. problemy prisli asi po roku a pol.. dovtedy ziadny problem... Citovat
HonzaZ Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Ještě jedině co mě tak napadá, jestli není některá ŘJ pověšená na datovou sběrnici KO a může jí třeba vyzkratovat. Pak bych dokázal pochopit to vymazání. Ovšem to by chtělo trochu delší laborování s odpojením a odhlášením (na dia) většiny ŘJ a postupným připojováním a přihlašováním jednotlivých ŘJ. Tak by se možná mohla identifikovat případná možná vadná jednotka (pokud není KO BSI). Citovat
vrtulnik76 Odesláno 27. květen 2011 Autor Odesláno 27. květen 2011 jo přesně to budou dělat v ponděli jedno po druhým odpojovat a uvidi se co to dělá prej se už stalo i to že zateklo do CD meniče a udělalo to stejný nebo do tažnýho. Tak uvidíme co to bude ale prostě Peugeot už mou důvěru ztratil myslím že sem měl už dost aut ale takové problémy mám prvně Citovat
Marcel00 Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 vzdy je pricina... tato nas bude zaujimat aka bola pri tomto probleme... aby sme naozaj zistili co a kto bol na vine... urcite daj vediet. strata dovery nas vsetkych mrzi, ale musi byt opodstatnena... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.