Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, nevím, jestli s tím máte někdo zkušenost, ale chtěl bych připojit do stávajícího rádia RD4 iPod. Vím že se to dá udělat přes originální USB Box, ke kterému se dokoupí iPod kabel, ale to je docela nákladná věc, na to kolikrát to použiju. Proto jsem se díval na eBay po něčem ekonomicky přijatelnějším a narazil jsem na toto: http://cgi.ebay.com/PEUGEOT-iPOD-10-PIN-AUX-INPUT-INTERFACE-CABLE-US-SELLER-/150609115556?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item231100b9a4 . Myslíte, že se to dá připojit a že to bude komunikovat s origo rádiem abych mohl ovládat iPod přes ovladače pod volantem nebo na rádiu, tak jak to funguje u origo USB Boxu?

Odesláno

ja som mal USB Box, resp mam ti este stale..

len je vypozicany u znameho kt rozmysla o odklupeni toho.

iPod som neskusal na tom, len USB

v pripade potreby je na predaj ;)

Odesláno

Buga: Pamatuju, jsem se o tom origo USB boxu bavili, ale ten asi nenecháš za 20 dolarů:D. Nechce se mě do toho moc investovat, protože tak 70% času v autě poslouchám rádio a hlavně dopravní info o tom, kde stojí pomahači a chrániči.

Pe.Tr: jj ten Parrot mki 9100 je pecka, není to nijak nákladné, má to Bluetooth, USB i iPod. Bohužel když jsem kupoval HF sadu, tak něco takového neexistovalo tak mám v autě Parrot CK3100 a je mě to líto vyměňovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...