Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
A jak to do té RT3 narvem??? Na CD? Aktualizaci SW to neveme, nebo jo?:myslim

Já bych to neviděl.

:(

Vypálíš na CD - vsuneš - identifikuje CD - potvrdíš ANO - restart - navolíš skin a je to.

Odesláno
A jaký je to soubor na tom cd?, který se upravuje.

Upravuje se GEN_HA00.gph

Ještě taková maličkost.Funguje na firmware 8.11. a na 7.11c

[Edited on 23/5/11 17:22 Raiser]

Odesláno

Tak to bude boj to tam dostat.Uvidíme.

Potřeboval bych origo soft na RT 3 a RT 4.Na RT 4 verzi 8.11 a z toho mohu vycházet.Mám na stole HD z auta a data jsou v nějakém scriptu a zatím tápu.Udělal jsem v Paragonu obraz disku,kdyby něco.S origo softem by byla i čeština na RT 4 plus IGO 8 místo toho hnusu co tam je plus můj oblíbený hlas Pavla Lišky.Může někdo poskytnout,nebo ho mám koupit v service.

Odesláno

Já jenom, pro upřesnění.

RT3 je něco uplně jiného než RT4.

Data na original mapových cd nejsou kompatibilní. Mapy pro RT4/5 od roku 2010/2011 vyžadují fw 8.xx jinak to ve velkých městech padá. Má to co dělat samo se sebou, nacpat do RTx jiná mapová data je podle mě utopie. Pokusů tady bylo několik , mapy z RT4/5 do RT3 , TMC tabulky atd. Vždy to skončilo vytuhnutím.

Pokud se podaří, tak klobouk dolů ale myslím si, že ztrácíš čas.

Odesláno
Já jenom, pro upřesnění.

RT3 je něco uplně jiného než RT4.

Data na original mapových cd nejsou kompatibilní. Mapy pro RT4/5 od roku 2010/2011 vyžadují fw 8.xx jinak to ve velkých městech padá. Má to co dělat samo se sebou, nacpat do RTx jiná mapová data je podle mě utopie. Pokusů tady bylo několik , mapy z RT4/5 do RT3 , TMC tabulky atd. Vždy to skončilo vytuhnutím.

Pokud se podaří, tak klobouk dolů ale myslím si, že ztrácíš čas.

Igo 8 jsem dostal do HTC a do dvou normal navigací.Musí se to osekat a doladit,aby jak říkáš to nepadalo na HW bázi.Takže se musí slevit na grafice,rozlišení atd a zkoušet a zkoušet.Na Youtube jim IGO chodí tak proč by nemohlo nám.Udělám pro to maximum.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...