Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, jelikoz jsem hlava derava a jeste ke vsemu je to muj prvni sraz, tak budu rad, kdyz sem hodite nejaky svuj seznam veci, co si na sraz berete...

treba me necim inspirujete..

Diky :D

P.S. ja si beru komplet gril a prislusenstvi a spacak a maso na gril.. a nic vic nevim :D....

Takze piste piste...

Btw. vsichni budete mit maskarni prevlek? Ja moc na maskarni nejsem, tak asi dorazim bez prevleku... :cool:

Odesláno

rucnik, mydlo, manzelku, motorku, gril, maso, mozna psa, nejaky tricko, kratasy, plavky, kartacek na zuby, ponozky, trenyrky, spacak, polstar, mikinu, bundu, klobouk, sekeru, drevo, chleba, hermouse

a kurna, tohle se mi vsechno na masinu nevejde, takze berem i Pezota :)

Odesláno

nejvetsi problem bude se psem - nebude asi drzet na nadrzi, pak grilem, neni kam a s drevem, to bude prevazovat doprava :D

Odesláno

:D :D... ale dik Scratchi za pekny seznam, mnohym jsem se inspiroval :D...

a nejaky prasky si taky radsi vezmu :D

btw, jaky mam vzit drevo? mame akat, ale to je spis na uzeni, nejaka hruska, tresen i nejaky smrk se najde...?

Odesláno

vem neco tvrdsiho, kdyby bylo potreba to tam nechat cudit dyl, i neco mekciho na roztopeni :) beru taky smes :)

zapomnel jsem na huhli :)

Odesláno

krom Sratchova seznamu jeste mobil ... nabijecku .. vic me fakt nenapada :) .. jo a samozrejme slunecni brejle :)

Odesláno

nemuzu myslet na vsechno, mobil se obcas taky HODI, ale od te doby co mam emaily v mobilu bych ho spis nejradsi nekam HODIL.....:grr:D

Odesláno

jo to chapu no ale na ty dva dny srazu Ti nezbude nez vypnout :) .. ja mam v mobilu i navigaci takze sebou beru zcela jiste, mam ale to stesti, ze me nikdo pracovnima sragorama otravovat nebude :)

Odesláno

Mobil beru, to je jasný, ale žádné moderní věci do něj netahám, hlavně ne e-mail, to bych se zbláznil :D Pracovní věci jsem na tento víkend vyřešil, takže mě otravovat snad nikdo nebude ... stejně až přijedu v neděli domů, zkouknu GP Monaka a pak práce až do večera :grr Super vyhlídky na nedělní odpoledne :( ... ostatně tak jako každý druhý víkend ...

Odesláno

V mobilu mám taky navigaci, takže taky beru sebou - nabíječku mám v držáku, takže to neřeším ;) A když už budu mít sebou mobil, tak budu na srazu příspívat do tohoto vlákna :D

Odesláno

Já o víkendu internet vypustím (po hodně dlouhé době :D), pokud tam nebude free hot spot na wi-fi :mad:

Ale ono mi to jednou bez toho počítače neuškodí ;)

Odesláno
V mobilu mám taky navigaci, takže taky beru sebou - nabíječku mám v držáku, takže to neřeším ;) A když už budu mít sebou mobil, tak budu na srazu příspívat do tohoto vlákna :D

Jasne uz te vidim ..... \"tak se vam hlasim ze srazu vy co jste nejeli litujte uz sem pekne naplech .. \" :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...