Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No přemýšlím jak to objet :D No ještě můžu jet po nábřeží na Wilsonovu a pak na Poděbradskou :D Asi si to projedu už dneska , abych věděl jestli zítra vyjet ve 12 a nebo ve 13 hodin :D

Odesláno

fajn takze v 18:00:00 odjezd od sedmi jsme tam doufam ze nam zatim nesnedej vse co bude k veceri :aut

Odesláno

wilsonova, podebradska, to si das...... kor v patek

obecne mi prijde, ze v patek je spojka prujezdnejsi spis v pet, nev ve tri odpoledne, holt chalupari.

z Barrandova to je cca 25 km na cernak, a kdyz jedes pres pruhonice, tak je to 30, ale jedes silnicema, kde nejezdi moc aut. Vzdy jezdim Pruhonice, Dubeč, černý most

Bych te navedl, ale na Novodvorske budu je dopoledne, pak pujdu lestit masinu :)

Odesláno

Asi se na to vyprdnu a prubnu to po tý spojce :D v njehorším tu první uzavírku projedu přes Krč, zahradní město, Měcholupy a Šterboholy, pak už to zasekaný nebývá

Odesláno

znam chvile kdy cernak vypada jako parkoviste :D, kdyz uz nic jineho, tak ze sterbohol se to taky da vzit zadem na dolni pocernice, horni a cernak :), jezdim tudy obden do prace, abych se vyhnul kolone od cernaku

Odesláno

Tak teda přesný odjezd 18:00 aby se nám Scratch neupekl ve vlastní štávě :D

Já tam už budu o něco dřív pokud to půjde... tak snad mě každej najde a nebo pokud tam někdo dorazí dřív tak zaberte solidní misto na parkovišti :)

Odesláno

Tak lidičky, Favorit mě taky skoro vypek, ale novej vejfuk bude zejtra, a, pojedu z Holešoviček. Tzn první benoška ömv na d8 14.30-15.00. Ne ta u Proseku, kdyby něco, jsem na tel. 604 86 96 34. Pajda:D:roker

Odesláno

Mildiku, pekny, ale tam budes sam, my jsme trosku nekde jinde, procti si diskuzi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...