Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si kluci udelal zase jako kazdy rok i kdyz ted Japonce radost.

Je to muj treti supersport

1.Benelli Tornado 900

2.Mv Agusta F4 1000

3.Ducati monster s4r ten byl soucasne s Agustou

4.Suzuki Gsx-r 750.

Je tam vyfuk Taylor Mode s ladenyma svodama,Power Commander,KN vzduchovy filtr.A zadni stupacky,predni stupacky a vse co bylo stribrne nakomaxitovane do cerna.

[upravil dne 21.5.11 09:53 AM bubakkaja]

post-4152-14109617427459_thumb.jpg

Odesláno

Diky ja jezdim opatrne ale ti okolo moc ne na motorce musis myslet bohuzel i za ne,v aute jen jedes.Jinak jsou tam nove gumy.Nove naplne a v pondeli bude znacka takze jsem na tom lital jen tak okolo komina.Poradna čočka bude az poristi vikend a tesim se na to jak maly kluk.Na brzde to ma namerene 170 koni a jeste to musim zajit zvazit ale tusim okolo 180kg by mel mit cela naplnena.Jede to jak cert jsem zvykly na 1000ky ale tohle je belikostne 600 a vykonove 1000.Parada.

Odesláno

A vetsina tech co znam ja je maji sundane z kapot a rovnou na okruh.I tohle je slusna řež.:D.

I kdyz Ducati 1198 na ktere mam moznost jezdit je neco uplne jineho.

Ale jsou motorky v jednom pytlu a potom je Ducati.To asi kazdy kdo na ni nekdy sedel vi.

Odesláno

bubakkaja> tak zrovna 1198 je dost nesrovnatelná :D Na okruh jedu v úterý, tak snad domů nepovezu plnou igelitku trsátek :D

Dukny to snad už ani nejsou motorky :)

Odesláno

JJ ja vim jen bych tohle asi chtel.:(.I ten monster byl strasne zla svine.Oproti Aguste kterou jsem mel 14 mesicu.Agusta mela neskutecny podvozek.Ale na tomhle jsem jeste nejel tak uvidim.Tesim se jak maly kluk na novou hracku.

Odesláno

:D Ale puvodne jsem pokukoval po Aprilia Sxv 550 a nakonec zase toto.Pockam a mozna ji prikoupim jeste Italskou krasku.

No vim ze tady v okoli byly Agusty jen dve nebo tri.Stoji to balik penez.A ja jsem bez koruny žebrák.

Odesláno

Keby niekto chcel, kamarat bude takuto mozno o chvilu predavat, v cierno sivej kombinacii :) Inak mozem potvrdit, je to super moto :D Len ja sem debil, a na tomhle by mi to asi nedalo ...

Tak vela stastnych KM chlape :)

Odesláno

wow, nadhera...

ja abych mel prachy na pazouta, tak jsme prodal 6stovka ThunderCata, ale ted jak je leto, tak bych zas prodal pazouta neco poridil :D... ale to bych se nedoplatil :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...