oda Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 čus tátá má 306 jednou ráno nenastartoval vyflákaná baterka tak sme to nastartovali přes kabeli jel do práce tam chcíp vytáh klíček a svítí mu kontrolka na baterku de odpojit baterku hned jí připojí koukne kontrolka nesvítí ale jakmile dá klíček a zase vytáhne kontrolka se zase rozsvítí nevíte co to může být... Citovat
MilanF1 Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Trochu jsem z dotazu zmatený, možná proto, že tam nejsou intepunkce. Nicméně \"dobíjení\" by mělo svítit za jízdy, když alternátor nedobíjí (spotřebovává se energie z baterie). Jest-li jsem to pochopil, tak po vypnutí motoru a vyndání klíčku svítí dobíjení? Pak to vypadá, jako by někde byl odběr proudu (jako na první polohu) Citovat
oda Odesláno 20. květen 2011 Autor Odesláno 20. květen 2011 No ono to právě za jízdy nesvítí já myslel jestli nebude pryč nějaký dioda třeba že když se vypne motor tak to odebírá proud...nevim A ještě blbá otázka vyšlo by na zkoušku tam dát ze 106... [upravil dne 20/5/11 18:49 oda] Citovat
MilanF1 Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 To je ale divný ... aby nebyla chyba ve spínačce To už ale plácám, kolegové snad poradí lépe, vyčkej, až sednou k PC Citovat
radimais Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 ahoj takovy problem se mi stal pred mesicem. Zkoumal jsem cim to je a bylo to altakem.Zkontroluj vsechny kabely jestli nejsou nekde zkorodovane ve spojich (celkem blby pristup) a kdyz bude vse ok tak je problem v reglerovi na altaku.ten jsem vymenil a mam klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.