Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poradte s DVD prehravačem

Recommended Posts

Odesláno

Shaním DVD přehrávač pro obyčejné přehrávání DVD - DIVX,JPG,MP3,CCD

Vybiram mezi:

Sencor SDV 7102 - 2338Kc

JVC XV N316 - 3843Kc

H&B DX3255 - 3440Kc

Poradte mi s tim prosim popr. kde nejlevneji na netu sehnat.Diky

Odesláno

Tak ten H&B byl recenzovan na Zive nebo na CDR.cz a co si pamatuju tak dopadl docela dobre. Vzhledem k tomu, ze tam mas Divx tak momentalne asi nejlepsi jsou prehravace zalozeny na MTK 1389 chipsetu. To H&B ma. Vyhoda je, ze firmware je uz dost prozkoumanej a tak neni problem s ceskyma titulkama, velikosti fontu, kompletniho pocesteni ... ja mam Pioneera 575, coz je asi nejlepsi z MT1389 prehravacu, ale i cena je o dost vyssi ... 5800,- Shop muzes zkusiot treba www.dno.cz, ale ten H&B tam nemaj ... to ti poradi asi nekdo jiny ...

Odesláno

Pokud nemas stofky filmu v DIVX, jako ja, tak se na nej vyprdni - je to mrtvej format - a DVD placky uz se daji taky poridit zalevno :)

Jinak spis rada - odzkousej si sam a osobne jak si dokazou poradit s diakritikou /hacky, carky/ - spousta prehravacu nezvlada cestinu - pak je pozde chtit ho reklamovat :)

Odesláno

nemyslim si ze divx je mrtvy popripadne podobne technologie, a pokud ma nekdo rychly net, tak nez to vubec u nas budou davat v kinech tak to mas davno shlednuty, dnes i vetsina divx je s AC3 zvukem. Takhle se podivam na plno filmu a pak si koupim na DVD je ty opravdu dobre tituly ... a pak, tezko se u nas shaneji nezavisle filmy na DVD nebo ruzne rarity, na divx to neni zas az takovy problem ...

Odesláno
Napsán autorem z3rg

nemyslim si ze divx je mrtvy popripadne podobne technologie, a pokud ma nekdo rychly net, tak nez to vubec u nas budou davat v kinech tak to mas davno shlednuty, dnes i vetsina divx je s AC3 zvukem. Takhle se podivam na plno filmu a pak si koupim na DVD je ty opravdu dobre tituly ... a pak, tezko se u nas shaneji nezavisle filmy na DVD nebo ruzne rarity, na divx to neni zas az takovy problem ...

Presne tak.... Sosnes si vzorek nebo celej RLS a podivas se na nej :D :D a kdyz za to opravdu bude stat tak si ho koupis na DVD.DivX tu bude jeste hooodne dlouho jako treba mp3. :) :) :)

Odesláno

Existuje nejake DVD s radiem+repraky, neco jako domaci kino s radiem? Chtel bych se zbavit veze ale radio dost casto posloucham.

Odesláno

Co takhle Philips LX3900 ... prehrava Divx, hraje to slusne, ale i cena je nekde jinde. Nebo LX3600, o dost levnejsi, ale taky takovej poutovej design :)

Kdyz uz se chces zbavovat veze, tak bych si urcite nekoupil to nejlevnejsi co je. Musteka apod. bych si dal tak na chalupu, ale do obyvaku ... no nevim, samozrejme zalezi na penezich, ale neukvapoval bych se ...

[Editován dne 11/2/05 z3rg]

Odesláno
Napsán autorem Emiš

Dle meho nazoru neni jeste rozhodne divx mrtvej format, v cem si myslis ze se siri filmy po netu? Je to sice dvd kvalita ale porad divx.

Pěkný nesmysl...

DivX (i Xvid) je ztrátový formát stejně jako třeba MP3, takže nikdy nemůže mít kvalitu DVD...

Odesláno

Jinak osobně mám starší verzi Cyberhome, konkrétně 505, mám ho něco přes dva roky a naprostá spokojenost. Vždycky přehrál všechno, origo, neorigo, značková média i pěkné šunty.

Navíc ta 462, kterou jsem zmínil výše má v novém firmware i CZ menu.

Pokud trošku přidáš, tak si od Cyberhome koupíš za cca 6500 i DVD rekordér a když chvilku počkáš, tak letos by se měli objevit i modely s HDD za určitě velmi příznivou cenu (vzhledem k dosavadní cenové politice).

:papa

Odesláno

MPEG2 je samozrejme taky ztratovy format. Tezko muzes mit z divx neco kvalitniho pri prumernem bitrate kolem 850kbps. Samozrejme, ze nelze porovnavat dnesni kvalitu DVD a divx ripu co najdes na webu. Ale staci se podivat na Blue ray nebo HD DVD. Nejen, ze podporuje MPEG2, ale taky MPEG-4, vcetne H264 nebo WMV9 ...

Ad 505: mam ho nahodou taky, a ne ze by byl spatny, ale podpora od Cyberhome nic moc. MP3 manager je hroznej, prehravani fotek je nepouzitelne ... ale jinak bych se toho nebal. Ta 750 je docela zajimava, ale pockal bych na rekorder s HD. Jeste tak podporu pro DVD-RAM ...

Odesláno

Mam ho doma fakt supr.sehnal jsem ho na netu www.pixmania.com za 2496 kč.

Musiš si ho objednat z francie a přijde ti za 14 dní. reklamace jsou v pohode maji ceskou podporu.

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

Napsán autorem Emiš

Dle meho nazoru neni jeste rozhodne divx mrtvej format, v cem si myslis ze se siri filmy po netu? Je to sice dvd kvalita ale porad divx.

Pěkný nesmysl...

DivX (i Xvid) je ztrátový formát stejně jako třeba MP3, takže nikdy nemůže mít kvalitu DVD...

Jiste ze je divx ztratovy to je snad kazdemu jasne...

Ale pokud se to dobre grebne a zakoduje, tak se kvalitativne divx muze blizit dvd, samozrejme zalezi na zdroji toho divxu pokud je to nakej cinema rip tak je to krize ale rip z dvd kvalitne zakodovanej poradne nerozlisis. Samozrejme nemas bonusy menu, vic jazykovejch verzi a jista ztrata kvality tam je. Ale je to asi jak s mp3 to je taky ztratovy ale vetsina z nas rozdil nepozna. Nebo pozna ale kvalita mp3 ji staci.

Odesláno
Napsán autorem z3rg

Ad 505: mam ho nahodou taky, a ne ze by byl spatny, ale podpora od Cyberhome nic moc. MP3 manager je hroznej, prehravani fotek je nepouzitelne ... ale jinak bych se toho nebal. Ta 750 je docela zajimava, ale pockal bych na rekorder s HD. Jeste tak podporu pro DVD-RAM ...

Já na něj teď pálil ten poslední firmware (někdy z loňska). Přehrávání fotek neposoudím, na to mám počítač, totéž MP3. Ale s DVD jsem nikdy problém neměl.

Ohledně MP3 manageru - myslíš, že jiné značky jsou na tom líp? Měl jsem možnost vyzkoušet několik značek a je to stejné. Jde o to, že primárně je to přístoj na přehrávání DVD, MP3 je \"bonus\", takže userfriendly není až tak moc friendly - prostě ti do playlistu seřadí všechny MP3, které tam jsou a záleží na tobě, jestli to pustíš všechno, nebo si budeš ručně vybírat, případně si playlist vyedituješ a necháš si jen to co chceš. Ale podobné je to třeba u hifi věží s podporou MP3. Přítulka má nějakou Sony a tam je to podobnénačte Ti první album a záleží na Tobě, jestli to pustíš všechno, nebo si přeskáčeš na jiné album/píseň.

Tu 462 jsem doporučoval protože je levná, znám pár lidí, kteří ji mají, podpora je u ní lepší než u mé stařičké 505 (přece jen se firma rozvíjí, btw. Cyberhome se prodává i v USA :D ) a mám starší přehrávač od stejné firmy a jsem s ním spokojen.

BTW: Osobně taky čekám na modely s HDD...

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...