Fieldy-cz Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Ahoj. Rozhodl jsem se, že na auto přidam přední mlhovky, které mi tam chyběly. Vyměnil jsem páčku, do pojistkový skříňky pod kapotu doplnil relátko, pojistky vypadaj, že jsou tam taky jak mají být ( ty vedle ralátka ), ale žárovka v mlhovkách se nerozsvítí. Relátko cvakne, takže nejspíš funguje, kontrolka předních mlhovek taky svítí, takže jespíš bude zrada relátko a dál.... zkoušel jsem to prolejzat, ale bez větších výsledků. Nemá být přidaná ještě nějaká pojistka v krabičce pod volantem ? Kdyby se našel někdo, kdo taky přidával mlhovky, budu rád, když se podělí o zkušenosti. Díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 pustils si svetla nebo mas automatiku? Citovat
Fieldy-cz Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 Světla jsem měl puštění, normálně potkávačky a k tomu mlhovky. Nová páčka běhá jak má, relátko cvakne, ale dál nic. Ty pojistky jsou až za relátkem, že ? Co se zapojení týče.... Jestli jsem to dobře vyčetl ze schématu. tak by měla jít páčka, relé, pojistka, světlo. Relé cvakne, takže dál pak asi pojistka světlo... Pojistky tm ale k mýmu překvapení byly nacvakaný ( nechápu, když místo mlhovek byly na autě záslepky ) Možný jestli ještě někde nechybí nějaká ta pojistka... Citovat
Fieldy-cz Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 A mohl bys mi, prosim, jako auto elektrikářovi naprostými lajkovi aspoň trochu nastínit, kde se po tý kostře pídit. Vůbec nemám nápad odkud začít... Nebo třeba ty konektory pro žárovky, jestli nebudou hodně zaneřáděný... to mě teď tak napadlo Citovat
Fieldy-cz Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 Díky Honzo za maila, fajn, že se najde někdo takhle ochotnej. Co nejdřív zkusim se schématem v ruce to auto projít a uvidíme, jestli objevím kde je chyba. Každopádně ještě jednou dík Citovat
Fieldy-cz Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 Stejně mi to nedalo a šel jsem to ještě jednou zkusit. Napadlo mě nastartovat motor ( kvůli napětí... ) ale ani to nepomohlo. Vyfotil jsem alespoň pojistkovou skříňku u motoru a označil přidané relátko a pojistky, které tam už byly ( netuším proč ) a měli by být k těm mlhovkám... (první dvě zleva). Mohl by mi prosím někdo říct, jestli tam od ok ještě něco nechybí ? Podle schéma ( díky Honzo ) to vypadá, že tam je vše. Snad ještě jestli nechybí pojistka pod volantem, ale o té jsem nikde nic nenašel... Trochu mě ale zaráží, že u motoru jsou pojistky pro mlhovky, které na autě ještě zatím nebyly.... Citovat
Fieldy-cz Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 Ještě tedy projdu tu kostru, až bude chvilka, ale podle toho jsme měřili zkoušečkou, tak kostra by měla být v pohodě. Ale prohlédnu to, tím nic nezkazím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.