S.p.o.o.p Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Zdravim. Predem se omlouvam jestli se to tu uz resilo ale nic jsem nenasel.... Takze k veci: Tentokrat me zacaly zlobit vibrace pri akceleraci. Vibruje to jen v rozmezi 75-85 km/h,ale pokud nezrychluji, nic nevibruje ani v teto rychlosti. Nekdy malo,nekdy hodne, nekdy vubec!!! Pocitove mi prijde ze to jde z pravyho predku auta. Nesetkal se s tim nekdo? Co by to mohlo byt? P.S: Vim ze mam spatnej silenblok na prevodovce, muze to byt tim? Citovat
Ferry Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 a co silentblok motoru, ta hruska vedle kastliku RJ motoru, je prisroubovana do kastle a na ni je pak zavesenej motor, uz jsem videl 2 uplne utrzeny, oboji u motoru 3.0V6, navic se to projevovalo obcasnym lupnutim pri brzdeni, akceleraci, prujezdu zatackou apod. Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 ten je jako novej,tim to nebude Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 pohledem na něj nezjistíš nic...,musí se dem. a podívat zespodu Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 tak teda jinak... Silenblok motoru je OK. Dalsi moznosti? Strasi me poloosou, tak chci zjistit co by to mohlo jeste delat protoze dat 8500Kc naslepo se mi moc nechce. [upravil dne 16/5/11 15:06 S.p.o.o.p] Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 může to dělat ložisko pravé poloosy (to pomocné uprostřed poloosy) Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 Jen doplnim, mam menenej vnejsi kloub poloosy-tim to nebylo Kazdopadne Vam dekuji za kazdy postreh, za vse co vas napadne protoze v tomhle opravdu nevim, netusim co by to mohlo delat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.