josse Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 zdravim. viete niekdo ako by sa dalo znizit dymivost_? pri rozjazde vydim ze zostava za mnou trocha dymu. fap filter je off. ze by to bolo tym??ale hned po odpojeni fap mi to nerobilo...tak neviem. na pumpe som nasiel pripravok na znizenie dymivosti motoru od Sonaxu.mate s tym niekto skusenost?? dik Citovat
Budhas Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Nežere ti to olej..?? Hlídáš hladinu..?? Taky jde o barvu toho dýmu...Jinak po odstranění fapu se dá mírná dýmivost podle mě očekávat..... S takovýma přípravkama skušenost nemám. Citovat
P607Olda Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Bude něco s turbem. Chtělo by to diagnostiku, zamyslet se nad všemi parametry a podle toho postupovat. Bohužel, 607 2,2 HDi je jemný strojek, mnoho čidel, různých ventilů atd. a je choulostivý - správně funguje, jen když je všechno v pořádku. Auto lze koupit za pár korun a nový majitel si myslí, že taky opravy budou snadné. Tuhle něco uříznu, tuhle něco zaslepím, čipem naženu výkon. Takových příspěvků \"z levného konce\" je tady čím dál víc. Levné řešení - nekoukej do zrcátka při rozjezdu. PS: s 2,2 HDi jsem najel 320 t. km(od 80 do 400) a dost jsem se natrápil, abych ho (prostřednictvím servisáka) udržel v perfektním pořádku. Takže vím, kolik to stálo. [upravil dne 15.5.2011 10:27 P607Olda] Citovat
straki007 Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Chces nahrat video jak to huli mne??:D:D Nehuli ti to nahodou kdyz postojis na chvili na miste a pak pri rozjezdu to zahuli?? Kdyz jo tak vstriky ti ukapavaji.... Pak jeste otazka kdo ti delal vypnuti fapu. [upravil dne 15/5/11 11:05 straki007] Citovat
josse Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Nežere ti to olej..?? Hlídáš hladinu..?? Taky jde o barvu toho dýmu...Jinak po odstranění fapu se dá mírná dýmivost podle mě očekávat..... S takovýma přípravkama skušenost nemám. olej dolejem asi za vymeny max pol litra. dym je cierny. Citovat
josse Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Chces nahrat video jak to huli mne??:D:D Nehuli ti to nahodou kdyz postojis na chvili na miste a pak pri rozjezdu to zahuli?? Kdyz jo tak vstriky ti ukapavaji.... Pak jeste otazka kdo ti delal vypnuti fapu. [upravil dne 15/5/11 11:05 straki007] presne tak ako popisujes.fapoff robil Karel. Bystrice/Perstejnem.nieje s tym ziadny problem.mam to uz asi 2roky off. Citovat
josse Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Bude něco s turbem. Chtělo by to diagnostiku, zamyslet se nad všemi parametry a podle toho postupovat. Bohužel, 607 2,2 HDi je jemný strojek, mnoho čidel, různých ventilů atd. a je choulostivý - správně funguje, jen když je všechno v pořádku. Auto lze koupit za pár korun a nový majitel si myslí, že taky opravy budou snadné. Tuhle něco uříznu, tuhle něco zaslepím, čipem naženu výkon. Takových příspěvků \"z levného konce\" je tady čím dál víc. Levné řešení - nekoukej do zrcátka při rozjezdu. ja mam na tom nabehane 350t.km zatial som nemal ziadny problem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.