Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim. viete niekdo ako by sa dalo znizit dymivost_? pri rozjazde vydim ze zostava za mnou trocha dymu. fap filter je off. ze by to bolo tym??ale hned po odpojeni fap mi to nerobilo...tak neviem.:( na pumpe som nasiel pripravok na znizenie dymivosti motoru od Sonaxu.mate s tym niekto skusenost?? dik

Odesláno

Nežere ti to olej..?? Hlídáš hladinu..?? Taky jde o barvu toho dýmu...Jinak po odstranění fapu se dá mírná dýmivost podle mě očekávat..... S takovýma přípravkama skušenost nemám.

Odesláno

Bude něco s turbem.

Chtělo by to diagnostiku, zamyslet se nad všemi parametry a podle toho postupovat.

Bohužel, 607 2,2 HDi je jemný strojek, mnoho čidel, různých ventilů atd. a je choulostivý - správně funguje, jen když je všechno v pořádku.

Auto lze koupit za pár korun a nový majitel si myslí, že taky opravy budou snadné. Tuhle něco uříznu, tuhle něco zaslepím, čipem naženu výkon. Takových příspěvků \"z levného konce\" je tady čím dál víc.

Levné řešení - nekoukej do zrcátka při rozjezdu.

PS: s 2,2 HDi jsem najel 320 t. km(od 80 do 400) a dost jsem se natrápil, abych ho (prostřednictvím servisáka) udržel v perfektním pořádku. Takže vím, kolik to stálo.

[upravil dne 15.5.2011 10:27 P607Olda]

Odesláno

Chces nahrat video jak to huli mne??:D:D:D

Nehuli ti to nahodou kdyz postojis na chvili na miste a pak pri rozjezdu to zahuli??

Kdyz jo tak vstriky ti ukapavaji....

Pak jeste otazka kdo ti delal vypnuti fapu.

[upravil dne 15/5/11 11:05 straki007]

Odesláno
Nežere ti to olej..?? Hlídáš hladinu..?? Taky jde o barvu toho dýmu...Jinak po odstranění fapu se dá mírná dýmivost podle mě očekávat..... S takovýma přípravkama skušenost nemám.

olej dolejem asi za vymeny max pol litra. dym je cierny.

Odesláno
Chces nahrat video jak to huli mne??:D:D:D

Nehuli ti to nahodou kdyz postojis na chvili na miste a pak pri rozjezdu to zahuli??

Kdyz jo tak vstriky ti ukapavaji....

Pak jeste otazka kdo ti delal vypnuti fapu.

[upravil dne 15/5/11 11:05 straki007]

presne tak ako popisujes.fapoff robil Karel. Bystrice/Perstejnem.nieje s tym ziadny problem.mam to uz asi 2roky off.

Odesláno
Bude něco s turbem.

Chtělo by to diagnostiku, zamyslet se nad všemi parametry a podle toho postupovat.

Bohužel, 607 2,2 HDi je jemný strojek, mnoho čidel, různých ventilů atd. a je choulostivý - správně funguje, jen když je všechno v pořádku.

Auto lze koupit za pár korun a nový majitel si myslí, že taky opravy budou snadné. Tuhle něco uříznu, tuhle něco zaslepím, čipem naženu výkon. Takových příspěvků \"z levného konce\" je tady čím dál víc.

Levné řešení - nekoukej do zrcátka při rozjezdu.

ja mam na tom nabehane 350t.km zatial som nemal ziadny problem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...