Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz sem koupil sprej (bagetakov prekvapi :D) takze to pujde do nenavratna.

Dneska sem prosel srotiste a je tam spusta zadnich nahradnich :D ale sehnat predni je umeni!! Nasel jen jedno a to esce rozbite, ale co stejne sem potreboval jen vnitrek. Podarilo se mi totiz utrit i tu reflexni plochu ve svetle :myslim normalne jen starym trikem bez zadnych cisticu. Nechapu nic :o Takze bacha pro ty z Vas co se chystaji delat to same!!

Spotreba je dlouhodobe 9.3-9.5l a jezdim s tim normalne vesnice 50, mimo 110, dalnice 140. A to se s tim aji obcas urvu kdyz mam nedostatek adrenalinu :aut:cool: Kdyz sem zasekly v zacpe tak to zere vic tim popojizdenim, ale nekoupil jsem si tohle auto abych pak hledel na spotrebu!!!:roker

Odesláno

Jo malem bych zapomel, to zapekani zpet moc neslo :( mozna i diky tomu ze to original lepidlo bylo stare :( Takze sem to oskrabal a zalepil silikonem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak sem se konecne vratil z dovce a privezl jsem si tohle:

post-25393-14109619533704_thumb.jpg

Celnici na me sice hledeli jak z jara kdyz jsem to mel v prirucnim zavazadle, ale 50% cena oproti francii je naprosto luxusni!!

Ted uz jen koupit kably sundat sedacky a natahnout je. To zase bude radosti na starem belidle :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dneska po neskutecne drine a nervech se mi podarilo vymenit predni kotouce a disky. A pri jednom aji nabarvit brzdice :D

[Edited on 12/9/11 19:49 by Buback]

post-25393-14109619731321_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...