Buback Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 jeste jeden dotaz zakolik se da sehnat lizatko??? sem tu v bagetakove nasel jedno luxusni primo na 206ku ale cena 237e je trosku PREHNANA nejhorsi je ze jinde nez v tom obchode sem ji nevidel foto prihodim az se zase protahnu obchodem. Citovat
Frozz Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Lízátko na 206 sezeneš z Renault Laguna 1. Citovat
Buback Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 tak dneska sem mel trochu casu se vrtat v aute bo draha vyspavala po nocni Nejdrive svody natrene na cerno plus umyty kryt motoru [Edited on 5/6/11 01:57 Buback] Citovat
Buback Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 a pak trosku modre, bo modra je dobra Jo a tez nove radio!! Kua Clarion me zklamal bo sem cekal bezproblemove zapojeni a hlavne fungujici packa pod volantem. Bohuzel nefunguje a tak mi nezbylo nez koupit redukci grrrr!! [Edited on 5/6/11 02:00 Buback] Citovat
winco Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 ta modra vyzera fajne a to radio taky....... a trošku ťa poopravim to čo si natieral na černo nie su zvody ale sacie parohy...výfukové zvody máš zo zadu Citovat
lacek206 Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Presne tak ako hovorí winco a natieral si to asi zbytočne pretože to má sací manifold z hliníku a farba sa ty olúpe, popadá dolu a to sanie by som riešil len výmenou vložky za bavlnenú, športovú nakoľko má ten motor celkom slušne spravené sanie už z výroby a ty by si ho zbytočne len pokazil kónusovým filtrom... Citovat
Buback Odesláno 5. červen 2011 Autor Odesláno 5. červen 2011 Nu coz prestup ze 106 na 206 je obcas matouci uvidime jak to dopadne, akorat sem vyhodil kacky za barvu na motor Esce musim vybarvit tacho, ale to az poshanim barevne folie bo delat to jen ledkama je blazinec!!! Akorat sem zapomnel vymenit jednu ledku v ovladani oken a zrcatek a zrovna to je o zivot to menit Mno uvidime ted je na p*cu pocasi a tak se mam cim bavit!! JJ filtr pujde k&n a jen vlozka ale az pristi mesic bo ted sem uz do toho narval dost chechtaku. Citovat
Thaosk Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Čo si daval do toho modreho osvetlenia ??? ledky alebo ziarovky??? Citovat
Buback Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 LEDky 3mm 3500mcd rozptylky. plus bily papir pred dislplay. Citovat
Buback Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Tak byly provedeny nakupy a od pristiho tydne jsem nezamestnan a tak budu mit konecne cas si hrat s autem Citovat
Buback Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 nove predni repra 40% sleva takze cena jako jinde ve svete!! Citovat
Buback Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 a tohle je pro subwoofer, barva nic moc asi prijde vymenit!! Subwoofer bude jen v plate, kufr pouzivam hodne casto a tak tam nechcu cpat bednu. Uz je objednany v cesku (polovicni cena jak tady) PIONEER TS-W258F ( http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/TS-W258F/index.html ) Citovat
Frozz Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Čau, můžeš mi prosímtě napsat jak jsi s RCčkem spokojený? Jede to normálně - dobře - parádně? Když potřebuješ někdy natřít nějakého frajírka v libovolném autě, bez problému? Za těch 5 let bych dost uvažoval o koupi 206 RC, je to parádní, moc hezký a hlavně dost výkonný auto, tak mě zajímá tvůj názor jakožto majitele. Dá ses ním určitě vyblbnout v dobrým slova smyslu. Díkes, Frozz. Citovat
winco Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 frozzi na to natieranie toho frajirka ti povim aj ja som jel po okresce asi 100km/h a jedna krasna 206 jela za mnou neaku dobu a pak len hodil blinkr a ma obehol ako keby som šlapol na brzdu a len pozeram a stihol som si všimnuť v zadu napís že RC takže neni problem s prebiehanim Citovat
Buback Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 zatim si nemuzu stezovat, mam s tim sice najeto ale jen 5tkm. Potreboval bych to dostat na okruh abych si to poradne vyzkousel. Je jedno na kteru rychlost jedes, staci jen slapnout na plyn a nad 3 tisice ot uz to ma 80% procent sily (torque) motoru. Na mokre ceste mi pravidelne blika ESP pri rozjezdu a to jezdim jako duchodce (prerazuju okolo 3300 ot/min) Normalne je auto pribite k ceste az me to desi. Kde sem normalne jezdil 60 kmh ted jezdim 90kmh a esce by to slo ale uz mam strach. Problem je ze az to ustreli nic s tim neudelam a bude pozde. Na normalni okresce je to o zivot bo je to tvrde jak cyp a obcas mam pocit ze to ze me vytrepe dusi. Naposledy sem se nechal vyhecovat a pri 180kmh na okresce sem to mel problem udrzet rovne jak to se mnou hazelo kvuli nerovnostem. Maximalne tomu chybi 6ka a brzdy by mohly byt ostrejsi, ale ty se daji nahradit lehce. Vybava je do pohody, vsecko je v elektrice, klima atd. Sedacky jsou naprosto luxusni, trosku je problem najit pozici ze zacatku. Hlavne bocni vedeni je v zatackach nedocenitelne. A dost tlumi ty tvrde tlumice. Co se mi na tom nejvice libi, ze rucicka otackomeru je rovna hladine adrenalinu v krvi Obcas kdyz jedu do prace tak mi srdce busi jeste na satne Ted mame v praci A3 1.9ku a v porovnani je to nudne auto. Jede to rychle ale chybi tomu vzruso. Vetsinou sou to lidi v Audinach co si chteji zazavodit, ale jsou to vetsinou lamy bo na rovine mu to jede ,ale v zatackach jim lepi. Citovat
Buback Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Tak predni repra jsou uz v aute a hnedle je to o poznani lepsejsi. Jeste budu muset natahnout poradne kabely bo ty co jsou tam jsou kapecke na p**u a vytlumit dvere. No na tohle ale budu potrebovat trosku vice casu, takze az pristi tyden kdy zacnu byt oficialne nezamestnany. Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 Takze dneska sem se konecne vrhnul na strasidlo a tady jsou nejake fotky z rozpekani svetel Nebylo to az tak tezke, jen mi to trosku popalilo pracky Takze pri jednom to vycistim a ten prostredni plast nabarvim nacerno a usetrim 125e za nove svetla od FKautomotiv Mam jen jeden dotaz, barva cerna matna nebo leskla?? [Edited on 16/8/11 by Buback] Citovat
Buback Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 puvodne jsem to delal bo \'\'sklo\'\' je zevnitr spinave jak cyp viz foto tady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.