Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jeste jeden dotaz zakolik se da sehnat lizatko???

sem tu v bagetakove nasel jedno luxusni primo na 206ku ale cena 237e je trosku PREHNANA :blicismajlik

nejhorsi je ze jinde nez v tom obchode sem ji nevidel :( foto prihodim az se zase protahnu obchodem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dneska sem mel trochu casu se vrtat v aute bo draha vyspavala po nocni :D

Nejdrive svody natrene na cerno plus umyty kryt motoru

post-25393-1410961768409_thumb.jpg

[Edited on 5/6/11 01:57 Buback]

Odesláno

a pak trosku modre, bo modra je dobra :aut:D Jo a tez nove radio!! :D

Kua Clarion me zklamal bo sem cekal bezproblemove zapojeni a hlavne fungujici packa pod volantem.

Bohuzel nefunguje a tak mi nezbylo nez koupit redukci :( grrrr!!:bacha

post-25393-14109617684432_thumb.jpg

[Edited on 5/6/11 02:00 Buback]

Odesláno

ta modra vyzera fajne :) a to radio taky.......

a trošku ťa poopravim to čo si natieral na černo nie su zvody ale sacie parohy...výfukové zvody máš zo zadu

Odesláno

Presne tak ako hovorí winco :D a natieral si to asi zbytočne :myslim pretože to má sací manifold z hliníku a farba sa ty olúpe, popadá dolu :( a to sanie by som riešil len výmenou vložky za bavlnenú, športovú nakoľko má ten motor celkom slušne spravené sanie už z výroby :) a ty by si ho zbytočne len pokazil kónusovým filtrom...:papa

Odesláno

Nu coz prestup ze 106 na 206 je obcas matouci :myslim uvidime jak to dopadne, akorat sem vyhodil kacky za barvu na motor :(

Esce musim vybarvit tacho, ale to az poshanim barevne folie bo delat to jen ledkama je blazinec!!! Akorat sem zapomnel vymenit jednu ledku v ovladani oken a zrcatek a zrovna to je o zivot to menit :fnuk Mno uvidime ted je na p*cu pocasi a tak se mam cim bavit!!

JJ filtr pujde k&n a jen vlozka ale az pristi mesic bo ted sem uz do toho narval dost chechtaku.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Čau, můžeš mi prosímtě napsat jak jsi s RCčkem spokojený? Jede to normálně - dobře - parádně? :) Když potřebuješ někdy natřít nějakého frajírka v libovolném autě, bez problému?

Za těch 5 let bych dost uvažoval o koupi 206 RC, je to parádní, moc hezký a hlavně dost výkonný auto, tak mě zajímá tvůj názor jakožto majitele. Dá ses ním určitě vyblbnout v dobrým slova smyslu.

Díkes, Frozz.

Odesláno

frozzi :D na to natieranie toho frajirka ti povim aj ja :D som jel po okresce asi 100km/h a jedna krasna 206 jela za mnou neaku dobu a pak len hodil blinkr a ma obehol ako keby som šlapol na brzdu a len pozeram a stihol som si všimnuť v zadu napís že RC :D takže neni problem s prebiehanim :D

Odesláno

zatim si nemuzu stezovat, mam s tim sice najeto ale jen 5tkm.

Potreboval bych to dostat na okruh abych si to poradne vyzkousel.

Je jedno na kteru rychlost jedes, staci jen slapnout na plyn a nad 3 tisice ot uz to ma 80% procent sily (torque) motoru. Na mokre ceste mi pravidelne blika ESP pri rozjezdu a to jezdim jako duchodce (prerazuju okolo 3300 ot/min)

Normalne je auto pribite k ceste az me to desi. Kde sem normalne jezdil 60 kmh ted jezdim 90kmh a esce by to slo ale uz mam strach. Problem je ze az to ustreli nic s tim neudelam a bude pozde. Na normalni okresce je to o zivot bo je to tvrde jak cyp a obcas mam pocit ze to ze me vytrepe dusi. Naposledy sem se nechal vyhecovat a pri 180kmh na okresce sem to mel problem udrzet rovne jak to se mnou hazelo kvuli nerovnostem.

Maximalne tomu chybi 6ka a brzdy by mohly byt ostrejsi, ale ty se daji nahradit lehce.

Vybava je do pohody, vsecko je v elektrice, klima atd. Sedacky jsou naprosto luxusni, trosku je problem najit pozici ze zacatku. Hlavne bocni vedeni je v zatackach nedocenitelne. A dost tlumi ty tvrde tlumice.

Co se mi na tom nejvice libi, ze rucicka otackomeru je rovna hladine adrenalinu v krvi :D Obcas kdyz jedu do prace tak mi srdce busi jeste na satne :D

Ted mame v praci A3 1.9ku a v porovnani je to nudne auto. Jede to rychle ale chybi tomu vzruso. Vetsinou sou to lidi v Audinach co si chteji zazavodit, ale jsou to vetsinou lamy bo na rovine mu to jede ,ale v zatackach jim lepi.

Odesláno

Tak predni repra jsou uz v aute a hnedle je to o poznani lepsejsi. Jeste budu muset natahnout poradne kabely bo ty co jsou tam jsou kapecke na p**u a vytlumit dvere. No na tohle ale budu potrebovat trosku vice casu, takze az pristi tyden kdy zacnu byt oficialne nezamestnany.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takze dneska sem se konecne vrhnul na strasidlo a tady jsou nejake fotky z rozpekani svetel :D

Nebylo to az tak tezke, jen mi to trosku popalilo pracky :roker

post-25393-14109619261431_thumb.jpg

Takze pri jednom to vycistim a ten prostredni plast nabarvim nacerno a usetrim 125e za nove svetla od FKautomotiv :D

Mam jen jeden dotaz, barva cerna matna nebo leskla??

[Edited on 16/8/11 by Buback]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...