Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Panove, tak uz je to tady, na palubnim pocitaci vylezla FAP hlaska. Jake jsou ted moznosti?

vymena

oprava (repas)

vycisteni

odstraneni

Co je nejlepsi? Ma nekdo zkusenosti? a hlavne kolik s tim jeste muzu pri tomto stavu najezdit?

Diky moc

Odesláno
Precti si to tady poradne a rozhodni se.....

Jedu ted na FM Krnov Ostrava.........

Pisni kdyz tak....

Tak tedka jsem zmateny co tim myslis.

.... i to že je tu hodně napsáno o FAP jestli jo či ne a co s tím.Nemusíš tudíž zakládat hned nové vlákno.

A nej borec na FAP je jak už vidíš viz výše příspěvek...

Odesláno

Já to poprvé když se mi to rozsvítilo vymyl tlakem (vapkou) a zatím to drží cca 12 000 km.... až se to rozsvítí podruhé, tak nepředpokládám, že se to podaří opět tak vymejt a nechám ho odstranit. Nemyslím si, že je dobrá investice do repasu, nebo do nového FAPu, když za \"vybrabčení\" a přehrání SW dáš zlomek ceny a ještě to máš na pořád. Buď to dělá straki007, nebo firma fapoff v Bystřici nad Pernštejnem... zkus oba a kdo ti nabídne lepší cenu tak do toho jdi ;):D

Ale věřím, že klubák bude mít lepší cenu...a ještě k tomu, pokud pojede okolo...., necháš si přehrát jen SW a FAP si jseš snad schopnej vyndat sám... A nedivil bych se, kdyby sis při tý příležitosti nechal dát i chip :D:mrk

[upravil dne 14/5/11 10:05 Budhas]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...