Petr X Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 No nevim, nevim, ... ale trefit se do diry je prece zaklad zivota, ne? Na co az tolik casu - 10 vterin? :) Citovat
Sepp Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Ses u mne frajer - \"s rozbehem\" - ja se ve svem aute sotva otocim a ty se tam dokazes i rozbihat Tak to smekam ;) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 15. únor 2005 Autor Odesláno 15. únor 2005 Tak včera-dnes potvrzeno ověřeno. Teploty kolem 0 - svítí. Teplota -6st - nesvítí Citovat
Petr X Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci Tak včera-dnes potvrzeno ověřeno. Teploty kolem 0 - svítí. Teplota -6st - nesvítí Jojo, me to vcera v 10 vecer taky nesvitilo :-) A par dni predtim, co bylo teplo, jo. Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Panove, misto zkoumani pri ktere teplote to sviti a pri ktere ne vydloubnete ty spinace, rozeberte je, ocistete kontakty, maznete nejakou ridkou vazelinkou a mate po problemu :D Citovat
Petr X Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Kdyz ono to zkoumani neda tolik prace a clovek se u toho ani tolik nenadre ;) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 15. únor 2005 Autor Odesláno 15. únor 2005 Hlasim: 0°C a ... svítí :D:D:D Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 Napsán autorem komisar a? je - 5 či - 15 svítí jak má nevím co s tím chlapci děláte?? Prave ze s tim nedelaji nic, kdyby to promazali jak jim radim tak maj po problemu , prace max tak na hodku, misto toho dve hodky stravi u kompu rozepisovanim se tady o tom problemu :D Citovat
Sepp Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 No znas to u kompu je teplo ja dneska shrabl dalsi snehovou perinu z auta a jak tak pokukuji ven, ceka mne to odpoledne znovu. Uz chodim s kostatkem i spat - jinak bych taky rano mohl najit auto jen podle hrubych obrysu. :D A ty by se mne v tohle necase nechal rozdelavat spinac u dveri Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.