Marcel00 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Chcem sa opytat ci je potrebne mat na skle tu modru gulatu nalepku kontroly originality. ved auto je olepene tymi ich bielimy nalepkami vo vozidle, potom na celnom skle. Podla mna nalepka potrebna nieje, auto raz preslo KO a uz neni potrebne sa k tomu vracat ci ? Citovat
marko306 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 no to by zaujímalo aj mňa. Fóliám by to mohlo dosť vadiť inak som si všimol, že tam je nejaký čip či čo Citovat
Marcel00 Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 ja som to odlepil a dal do kastlika... dolezita nalepka podla mna je ta na celnom skle kde sa lepi TK a EK... citat zo stranky iris-ident: Vozidlá sú pri prvej kontrole originality označené kontrolnými bezpečnostnými nálepkami. Tie zostávajú na vozidle bez zmeny. V prípade výmeny označeného dielu, napr. z dôvodu havárie, sa pri následnej KO chýbajúce bezpečnostné nálepky doplnia. Ak vozidlo úspešne prešlo kontrolou originality, označí sa kontrolnou nálepkou KO, ktorá je temer identická s kontrolnými nálepkami technickej a emisnej kontroly. Líši sa samozrejme textom a modrou farbou. Kontrolnou nálepkou KO bude označené len vozidlo s výsledkom „spôsobilé“. z toho my vyplyva ze dolezite su tie na dielcoch karoserie a ta na celnom skle ako vonkajsia identifikacna. Citovat
marko306 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 no neviem, ja mám jednu z prvých KO na SK a ja napríklad ešte tie malé biele nálepky po kasni kade tade nemám. Citovat
Qcko Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Mne technik na STK povedal ze nalepky originality maju platnost 21 dni, potom na aute nemaju byt, kazdopadne ja som to postrhal ked mi to zavadzalo pri cinnosti, nevidim v nich nijaky vyznam Citovat
marko306 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 kazdopadne ja som to postrhal ked mi to zavadzalo pri cinnostidefinoval by si mi to prosím Ťa? Akej činnosti? Citovat
Qcko Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Vacsinou cinnosti cistiaceho charakteru... no jednoducho mi vadili kade tade ponaliepane papieriky po aute ... ...z celneho skla isla dole na STK aby som mal pekne dole nalepene STK a EK (v ramci estetickeho citenia:D) a zo zadneho pojde dole o chvilu kvoli foliam Citovat
banan1987 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 momentalne ma KO platnost 14 dnui ak sa nemylim a potom nalepky netreba mat.. stacia tie na kasni Citovat
Marcel00 Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 Mne technik na STK povedal ze nalepky originality maju platnost 21 dni, potom na aute nemaju byt, kazdopadne ja som to postrhal ked mi to zavadzalo pri cinnosti, nevidim v nich nijaky vyznam toto rad pocujem Citovat
Qcko Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 banan: z akeho dovodu treba mat na kasni tie nalepky? Resp. koho to moze trapit/zaujimat? Citovat
Marcel00 Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 Vozidlá sú pri prvej kontrole originality označené kontrolnými bezpečnostnými nálepkami. Tie zostávajú na vozidle bez zmeny. V prípade výmeny označeného dielu, napr. z dôvodu havárie, sa pri následnej KO chýbajúce bezpečnostné nálepky doplnia. Nasledna kontrola sa robi len ked je na poziadanie, takze v podstate je to k nicomu. Do vyžadovania odborných posudkov o kontrole originality pred zmenou držby na dopravných inšpektorátoch nie je povinnosťou s vozidlom absolvovať KO znovu. Ale oni by ta radi uvitali a vsemozne odporucaju aby si bol kupujuci isty ze vozidlo je ciste. Kedze sa za to plati... Kazdopadne tu tato moznost je. inak dobre to prerobili tu stranku: Kontrola originality [upravil dne 11/5/11 22:01 Marcel00] Citovat
Qcko Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Fiha, to je paradna stranka, aspon som si tam presiel svoje auto Len som stale akosi nepobral naco su mi tie nalepky, ale to je vlastne jedno Citovat
banan1987 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Qcko - neviem naco su tam tie nalepky vsetky.. zbytocna blbost.. ale pochybujem ze by si ich z kazdeho dielo odliepal.. staci mat ciste skla Citovat
Marcel00 Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 len doplnim zo stranok ko.sk... Platnosť odborného posudku o kontrole originality, pre účely správneho konania na OÚD ako aj pre účely súvisiace s evidenciou vozidiel na DI, je časovo obmedzená. Predkladá sa odborný posudok o kontrole originality nie starší ako 15 dní. Citovat
Milan134 Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Nalepky na skle nemám ani ich netreba,dokonca aj na stk a ek nosím len protokoly:D Citovat
Qcko Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 banan: jasne ze z kazdeho dielu nie, len tie ktore bolo vidno alebo som na ne narazil pri praci, nemam sajn kam vsade sa to lepi, ale zo stlpikov sli prve:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.