Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa opytat ci je potrebne mat na skle tu modru gulatu nalepku kontroly originality. ved auto je olepene tymi ich bielimy nalepkami vo vozidle, potom na celnom skle. Podla mna nalepka potrebna nieje, auto raz preslo KO a uz neni potrebne sa k tomu vracat ci ?:myslim

Odesláno

ja som to odlepil a dal do kastlika...

dolezita nalepka podla mna je ta na celnom skle kde sa lepi TK a EK...

citat zo stranky iris-ident:

Vozidlá sú pri prvej kontrole originality označené kontrolnými bezpečnostnými nálepkami.

Tie zostávajú na vozidle bez zmeny. V prípade výmeny označeného dielu, napr. z dôvodu

havárie, sa pri následnej KO chýbajúce bezpečnostné nálepky doplnia.

Ak vozidlo úspešne prešlo kontrolou originality, označí sa kontrolnou nálepkou KO,

ktorá je temer identická s kontrolnými nálepkami technickej a emisnej kontroly.

Líši sa samozrejme textom a modrou farbou. Kontrolnou nálepkou KO bude

označené len vozidlo s výsledkom „spôsobilé“.

z toho my vyplyva ze dolezite su tie na dielcoch karoserie a ta na celnom skle ako vonkajsia identifikacna.

Odesláno

Mne technik na STK povedal ze nalepky originality maju platnost 21 dni, potom na aute nemaju byt, kazdopadne ja som to postrhal ked mi to zavadzalo pri cinnosti, nevidim v nich nijaky vyznam :)

Odesláno

Vacsinou cinnosti cistiaceho charakteru... no jednoducho mi vadili kade tade ponaliepane papieriky po aute :D ...

...z celneho skla isla dole na STK aby som mal pekne dole nalepene STK a EK (v ramci estetickeho citenia:D) a zo zadneho pojde dole o chvilu kvoli foliam :mrk

Odesláno
Mne technik na STK povedal ze nalepky originality maju platnost 21 dni, potom na aute nemaju byt, kazdopadne ja som to postrhal ked mi to zavadzalo pri cinnosti, nevidim v nich nijaky vyznam :)

toto rad pocujem :)

Odesláno

Vozidlá sú pri prvej kontrole originality označené kontrolnými bezpečnostnými nálepkami.

Tie zostávajú na vozidle bez zmeny. V prípade výmeny označeného dielu, napr. z dôvodu

havárie, sa pri následnej KO chýbajúce bezpečnostné nálepky doplnia.

Nasledna kontrola sa robi len ked je na poziadanie, takze v podstate je to k nicomu.

Do vyžadovania odborných posudkov o kontrole originality pred zmenou držby na dopravných

inšpektorátoch nie je povinnosťou s vozidlom absolvovať KO znovu.

Ale oni by ta radi uvitali a vsemozne odporucaju aby si bol kupujuci isty ze vozidlo je ciste.

Kedze sa za to plati... Kazdopadne tu tato moznost je.

inak dobre to prerobili tu stranku: Kontrola originality

[upravil dne 11/5/11 22:01 Marcel00]

Odesláno

Fiha, to je paradna stranka, aspon som si tam presiel svoje auto :mrk

Len som stale akosi nepobral naco su mi tie nalepky, ale to je vlastne jedno :)

Odesláno

len doplnim zo stranok ko.sk...

Platnosť odborného posudku o kontrole originality, pre účely správneho konania na OÚD

ako aj pre účely súvisiace s evidenciou vozidiel na DI, je časovo obmedzená. Predkladá

sa odborný posudok o kontrole originality nie starší ako 15 dní.

Odesláno

banan: jasne ze z kazdeho dielu nie, len tie ktore bolo vidno alebo som na ne narazil pri praci, nemam sajn kam vsade sa to lepi, ale zo stlpikov sli prve:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...