Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám podobný problém na Perterovi 1,4 i, je tam líná regulasce volnoběhu...starý krokáč utahaný dal jsem novej, stále stejný problém....někdy motor neurží předepsané otáčky na volnoběh a při vyřazení se zhoupne skoro až na 400 ot ale vzápětí po 2 s chytne zpět správné otáčky.auto bylo na diagnostice, na osciloskopu, čidla a akční členy v pořádku, zbývá ŘJ. Psali jste tady něco o výměně eprom a pod....může mi nekdo dát radu, případně tel.-zavolám ŘJ mám MM 1AP.Děkuji moc

Odesláno

Partner neměl nikdy motor TU3M tudíž odpadá možnost výměny Eprom. 1,4 má jen TU3JP vícebod. Podívej se na cívku VN jestli máš Sagem-podlouhlou nebo Electrifil nebo tak nějak.

Odesláno

Mel jsem podobnej problem u 306-tky 1,6. kolísal mi volnobh 400-2500,

casto to chcíplo v zatácce, nejdnou prestal fungovat posilovac brzd i rízení. na diagnostice mi ríkaly ze je to vodný motorek volnobhu. Tem jsem vymenil a bylo to stejný. Nakonec to bylo prasklou hadickou od podtlakovýho cidla. je to celkem castá nemoc. vím o dalsích 3 autech který mely tuto vadu.

Odesláno

To je na shade ta hadička ze sacího potrubí na karburátor mám ten pocit.Takže asi někde tak?a další hadička je z potrubí k brzdovému válci.To si myslím, že je stejnej princip.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...