Milos_K Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Mam problem se 406. Kdyz jedu mezi 70-85 tak se mi klepe celej predek auta ze strany na stranu. Obzvlast kdyz pridam plyn. Nad 90 uz je to v pohode. Nekolik lidi mi rikalo ze je to urcite poloosa. Tak jsem tu pravou vymenil. Zadna zmena. Puvodni pravou jsem zkusil dat do leva a taky nic. Porad se to klepe. Poradite mi nekdo co s tim? Shanim nekoho z Prelouce - Pardubic - Kolina kdo dela peugeoty jestli by se mi na to nepodival. Citovat
oddie Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Jak jsi mohl dát pravou doleva, když je každá jinak dlouhá? Jestlis rozebral ten vnitřní kloub a vyměnil to jen od kříže tripoidu dál, tak to je přesně pěkná hovadina, protože to dělá pouzdro toho tripoidního kloubu, které jsi tam nechal. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 tos rozebíral předpokládám repasovanou poloosu? Citovat
Milos_K Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 Rozebiral jsem poloosu co tam byla. Nebyla v tom spojeni nic extra. Prakticky bez vazeliny. Takze to dela ta leva cast co je do prevodovky ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.