martin.grif Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 čaute. mám takový menší problém, měnil sem chladič na klima a poté mi dělali komplet servis klima. když zapnu klima, hnedka chladí,poté někde zastavím a vypnu klima i motor a když chci po chvíly opět zapnout, tak klima hnedka nechladí, trvá delší dobu, než začne chladit, nebo musím nekolikrát zapnout a vypnout. pokud ji zapínám po delší době nebo druhý den, tak normálně zase funguje, něví někdo čím to je?díky Citovat
P607Olda Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Příliš velký tlak chladiva, po zahřátí ještě stoupne a bezpečnostní tlakový spínač to zablokuje. [upravil dne 8.5.2011 18:23 P607Olda] Citovat
martin.grif Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 myslíš, že to mám torchu upustit? dle tabulek tam má být 6.25g a on mi tam dal 6.30g takže mám upustit? Citovat
P607Olda Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Já jsem vlastníma rukama do klimy nikdy nesahal. Buďto navštiv toho technika, ať se k tomu vyjádří a případně \"odborně\" odpustí, anebo teda odpusť sám, s tím, že kdyby to nevyšlo, tak Tě návštěva technika stejně nemine. Citovat
martin.grif Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 já už jsem do toho párkrát sahal, no zkusím to a uvidíme no...snad to klapne Citovat
Budhas Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 No...tak hlavně chladivo by se nemělo dostat do ovzduší... vytváří ozonovou díru...no...Nebo skleníkovej efekt, teď nevím.... Citovat
martin.grif Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 chladiVo které se používá do klimatizace (R134a)neobsahuje nebezpečné freony, neni toxické nenapadá ozonovou díru. Citovat
martin.grif Odesláno 24. srpen 2011 Autor Odesláno 24. srpen 2011 tak nachvilku byl od klima pokoj, dnes ten samý problém, pokud klimu zapnu po prvé jde hned a v poho, zastavím, vypnu chci zapnout po druhé a nic, nastavím teplotu na minimum a po chvíly zase zapne, neví někdo čím to je?já už fakt nevím Citovat
koumák Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Mrkni na relátko měl jsem něco podobnýho:mrk Citovat
martin.grif Odesláno 24. srpen 2011 Autor Odesláno 24. srpen 2011 prosím tě a kde ho najdu??jak si přišel že bylo ko? díky Citovat
koumák Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Rele je v BSI já ji mám na straně řidiče pod pojistkama, kde je v 607 nevím, ale je možný, že taky.A poznal jsem to tak, když vypínáš a zapínáš AUTO klima tak musí v tom BSI cvakat relátko ,když necvaká, je to jasný. Pak ještě změř jestli z toho rele leze 12V na konektoru u kompresoru. Citovat
jofo Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 A skontroluj ci sa ti roztoci ventilator ked zapnes klimu. Citovat
martin.grif Odesláno 26. srpen 2011 Autor Odesláno 26. srpen 2011 takže dneska jsem zkoušel celý večer klimu s napojenou diag jestly všechno sepne jak mám, a najednou klima fungovala jak má..to je prostě 607 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.