Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute. mám takový menší problém, měnil sem chladič na klima a poté mi dělali komplet servis klima. když zapnu klima, hnedka chladí,poté někde zastavím a vypnu klima i motor a když chci po chvíly opět zapnout, tak klima hnedka nechladí, trvá delší dobu, než začne chladit, nebo musím nekolikrát zapnout a vypnout. pokud ji zapínám po delší době nebo druhý den, tak normálně zase funguje, něví někdo čím to je?díky

Odesláno

:myslim

Já jsem vlastníma rukama do klimy nikdy nesahal. Buďto navštiv toho technika, ať se k tomu vyjádří a případně \"odborně\" odpustí, anebo teda odpusť sám, s tím, že kdyby to nevyšlo, tak Tě návštěva technika stejně nemine.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak nachvilku byl od klima pokoj, dnes ten samý problém, pokud klimu zapnu po prvé jde hned a v poho, zastavím, vypnu chci zapnout po druhé a nic, nastavím teplotu na minimum a po chvíly zase zapne, neví někdo čím to je?já už fakt nevím

Odesláno

Rele je v BSI já ji mám na straně řidiče pod pojistkama, kde je v 607 nevím, ale je možný, že taky.A poznal jsem to tak, když vypínáš a zapínáš AUTO klima tak musí v tom BSI cvakat relátko ,když necvaká, je to jasný. Pak ještě změř jestli z toho rele leze 12V na konektoru u kompresoru.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...