Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Odesláno

Dneska konečně namotován Xcarlink do auta a konečně mám klid od pálení CD do changeru :D

Jinak doma už jsou i uplně nový originál VALEO přední světla už je jen namontovat.

[upravil dne 14/6/2012 19:15 od John]

Odesláno

Dneska bylo volno a zaslouženej odpočinek tak byl čas na vyzkoušení AutoGLYMU :) na leštění auta jsem fakt sílu neměl v tomhle vedru.

post-1871-14109625047567_thumb.jpg

Odesláno

negrbob : já mám vplánu už asi 14dní vzít komplet kastli ale v tom počasí co teď je se fo fakt nedá už jen při tom uklidu kůže ze mě lilo jak z .... :(

Odesláno

:mrk jenom koncový nebo komplet?

doufám, že bude video se zvukem ;) Já zatim kuchám origo, jako to má Jamall406 a pak se uvidí :papa

Edit: už jsem dopátral v inzerci :D

[upravil dne 25/6/12 22:05 od Mik.e]

Odesláno

Tak výfuk už je na autě a naprosto supr... jede to o hodně lip a zen zvuk je přesně co jsem chtěl decentní brumlání... video se zvukem dodám co nejdřív jak bude chvilka a nabitej foták.

Zatím jen fotky nasazení na autě :)

post-1871-1410962529749_thumb.jpg

Odesláno

A jedna pěkně na koncovku :)

post-1871-14109625297802_thumb.jpg

Jinak na brzdu se pujde znova až po dovolený to je za cca týden až 14dní tak uvidíme kolik kw atd.přiskočilo na pomoc aby se coupé pěkně hýbalo :)

Ale když jsem sundal originál výfuk a porovnal hmotmost oproti SS tak je to typuju tak 2xtežší než Supersprint.Takže snad i pár kg šlo dolu :D

[upravil dne 28/6/2012 22:28 od John]

Odesláno

rootsky : díky... sloužit snad bude na pořád.. a fakt svezení je teď o dost lepší uvidím až po brzdě kolik tam vážně je nárůst výkonu ale pocitově to jede o dost líp.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...