MHS Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 koukal sem pod auto a zaciná mi rezavet vyfukove trubky. chci se zeptat cim se to dá ošetřit aby to nerezavelo. mam někde doma silikonovou stříbřenku na kamna tak uvazuju ze bych stříkl i vyfuk a trubky. Poradí mi někdo nejaky nátěr nebo stačí ta silikonova barva Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 tou stříbřenkou je to zbytečná práce:myslim Citovat
straki007 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 To potrubi prezije auto i tebe u 1.6 HDI:D Citovat
dobrmik Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 nemá to cenu řešit....nevyplatí se to.. Citovat
Guest bostich Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 prorezne to jenom v místě sváru, trubka tě přežije:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 JJ, navyše podstatná časť korózie ide aj tak z vnútra výfuku, kde to nijako neošetíš, zbytočná práca. Pokial sa ty však jedná o estetiku, tak existuje strieborný sprey priamo na výfukové potrubie ... Citovat
MHS Odesláno 6. květen 2011 Autor Odesláno 6. květen 2011 tak to jo jen sem koukal že to tam zacina rezavet primo takova 1 metr čára od spodku. Jak mě to přežíe tak to řešit nebudu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 tak to jo jen sem koukal že to tam zacina rezavet primo takova 1 metr čára od spodku. Jak mě to přežíe tak to řešit nebudu Ano ... Na me 306 ce je potrubi skorodovano cele - ale len povrchovo. Bolo uz opravovane, ale len v miestach kde boli original zvary. Trubka samotna ma prezije, a zvary ziadny povrchovym naterom neochranis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.