Marecek1986 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Zdravim.Mam 406ku rv.97 a nesvieti mi svetlo v kufry ale ziarovku som pozeral a ta je dobra.viete mi poradit aky a kde tam je spinac na to svetlo.mozno je chyba v nom. Citovat
Ferry Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 bud je spinac pod tim plastem dole na hrane kufru (tam jak je ten hacek, za ktery se zacvakne zamek) a nebo je kulickovy spinac na viku kufru vedle samotneho zamku, ten se aktivuje tim, ze se viko naklopi a kulicka sepne kontakty, pokud zoxidujou, nekdy to blbne Citovat
Marecek1986 Odesláno 6. květen 2011 Autor Odesláno 6. květen 2011 Diky moc za radu.Dufam ale ze to bude na tej hrane kufra lebo sa mi moc nechce davat dole ten tapec z vika Citovat
Marecek1986 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 No tak som pozrel ten gulickovy prepinac ale tej je v poriadku ani neni hrdzavy ani nic.Gulicka beha v pohode ale kufor stale nesvieti tak neviem kde moze byt chyba. a ani som nenasiel v prirucke ze ktora poistka je na osvetlenie kufra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.