Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ak posles cerpadla tak nieje problem velmi rad sa nato mrknem. Spravim a potom otestujem.

len neviem ako sa bude tvarit posta :) bude to sakra tazke alebo sa stavis v bratislava sak to je len cca 180km.

inak tomuto typu cerpadla sa uz venujej intenzivne cca2 roky a uz so tu jednemu clenovy opravoval cerpadlo.

Odesláno

to je pravda ale vsimam ze si sa vzdal ropaka. Osobne si myslim ze si dobre spravil bo pri nasej drahote a hlavne kvalite nafty by ta nepotesila nejaka vymena vstrekovacov :)

Odesláno

jak rikas johne,nejakej vetsi obsah a pekne lpg,a nema to chybu jen si to chce pockat a range nebude stat min. 300 hadru ,jinak ta 407 neni spatna volba,ale 607 je asi vis narezova,ale je to vec oka.Jinak comm.ja cerpadla nekupoval,pred 605 jsem mel 406,ale statecne jsem ji zaparkoval do stromu tam mi z ni zbylo kupa dilu a podle toho jsem si kupoval stejnou motorizaci v 605 bo tahle kara je proste parnik a skvele se v tom po cestach pluje,a hlavne je tam mrte prostoru kterej kolikrat fakt clovek oceni,az na tu chybu ze nejdou sklopit sedacky.jinak s tema cerpadlama bych to videl spis po sleze,jakoze za par mesicu,protoze ty prachy taky neseru a musi jeste delat cepy a porizovat na 16 kola 225 sirku kola a to neni levna sranda.pak se uvidi jestli bych se za tebou stavil a splkli by jsme nebo bych ti to poslal postou,ale v cervenci bych chtel zajet do sence,tak by to mohlo bejt po ceste.,uvidi se.

Odesláno

No jeto asi mimo vlákno,ale nikdo si nestěžuje...

volil jsem obsah kvůli tomu,že v té době to stálo tolik co mám v popisu(odkaz na mé auto)cena byla hodně zajímavá s tím vybavením...ropak stál prostě o 100hadrů více a hlavně km ani nepočítaje ;) a 3litr prostě jsem se toho bál,že by mě sežral,vůbec jsem neuvažoval o LPG,to ani náhodou,teď vím,že jsem měl jít do 3litru a dát tam hned LPG,protože to auto je vlastně děsně levné,není lehce prodejné...ale to možná příště...jezdím víceméně levněji než ropák na kč/km...

*

Jinak 607 byla by určitě dobrá volba,ale přece jen mám rodinu a tak jsem šahal do SW(sice to není nikterak velké auto oproti C5 či německejm-mě stačí),ale jelikož mám peugeot rád tak jiného vlastně nezbylo na výběr :D....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...