stanko.z Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 ahojte, turbo na mojom HDi-cku sa nejako divno sprava. ked je motor studeny, vsetko je OK, ale ked sa zohreje na 90 stupnov, vtedy sa mi turbo zopina az pri 3000 otackach, je to citit znatelne na 2 a 3 prevodovom stupni, a niekedy aj na 1. este pre info: pri studenom motore sa mi turbo zopina pri 1600-1800 otackach. vie mi niekto s tymto poradit? vopred diky. Citovat
Edison Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Už se to tu řešilo. Mě se to chová podobně... Jen to mám v souvislosti s teplotou nasávaného vzduchu. Když je venku horko, dělá to tohle. V chladu (tak do 18 st.) jen velmi zřídka, s rostoucí teplotou okolí je to výraznější a výraznější. Další projev je ten, že turbo jakoby krátce zabere jak má (kolem těch 1700 ot.) a vypne. Pak sepne až nad 3000 ot. Zatím jsem to nevyřešil a taky hledám příčiny. Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 presne toto je aj moj problem, dufam ze sa mi podari to vyriesit Citovat
Bjukemen Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 ..diagnostika jednoznačne ale može to byť aj vaha vzduchu atd. mne to ide dobre za akejkolvek teploty takže by to tak malo byť na každoom HDi predpokladam Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 ono by to malo fungovat na 100% za kazdej teploty, to viem Citovat
Edison Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Jediný, co diagnostika ukáže je, že netlačí turbo, přesněji že tlak neodpovídá přetlaku turba. Nic víc vidět není. A to víme i bez diagnostiky. Citovat
Vítek1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 jeste ukaze co dava vaha vzduchu tam by mohl byt problem taky Citovat
Edison Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Já to na ni typuju.. prý ale ne... Další věc, která by mohla zlobit je podtlak. Jeho tvorba, rozvod, řízení (takovej ten ventil, jak na elektrické straně, tak na straně podtlaku). Pak by ještě mohlo zlobit táhlo ovládání obtoku na turbu, nebo přidřená klapka obtoku. To je tak, co si představuju... Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 ale ked je motor studeny tak turbo taha jak hodinky. citim ze ho zopina pri nejakych 1800 otackach ale ked sa motor ohreje na 90 stupnov, uz je to v prdeli, zacne ist az od 3000 otacok. Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 a co keby som skusil odpojit baterku na 1 den ??? Citovat
Durii Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 skus vymenit el-mag ventil turba za ten co ide k EGR .. ak to pojde tak je na chybe ten ventil... nieco podobne sa stalo aj mne .. a takto to mam spravene a jazdi to Citovat
Edison Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Mě ho servisák měnil a zkoušel. Tenhle ventil mi chodí. Jako takový... Jde o to, jestli je správně řízen. Asi si natahám hadičky s manometrama do auta a V-metr ńa tenhle ventil do auta a budu to diagnostikovat nějak klasicky... :-) Ale nemám hadičky a manometry. :-( Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 skus vymenit el-mag ventil turba za ten co ide k EGR .. ak to pojde tak je na chybe ten ventil... nieco podobne sa stalo aj mne .. a takto to mam spravene a jazdi to a to je ktory, vies sem hodit nejaku foto toho ventilu? lebo ja som z aut lavy Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 snimac teploty v sacom potruby? to je ktory? hod sem foto. diky Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 no dnes som bol u kamosa, auto pripojil na nejaku neznackovu diagnostiku a vyhodilo tieto 2 chyby: P00C8-Elektromagneticky ventil regulace tlaku paliva-rozpojeny elektricky obvod P00CC-Regulator množstva paliva-slaby signal co to je??? Citovat
shark734 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 co to je??? neznackova diagnostika ...tie kody zavad su nezmysli aspon origo dia take nehadze, P a dalej musia byt len cisla.. [upravil dne 2/5/11 22:47 shark734] Citovat
stanko.z Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 ale nevsimaj si tie cisla ale ten text chyby Citovat
shark734 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 aj ten text sa mi zda byt odveci.. ze by DRV ventil?...chod na origo dia a opis kody zavad a potom ti niekto moze poradit Citovat
Durii Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 v cervenom mas vyznacene kde priblizne sa nachdzaju .. su dva rovnake .. len ich prehodis kus za kus .. hadicky a stekre .. je to easy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.