Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

mel bych takovy dotaz zdali se nekdo nesetkal s problemem jako ja.

Stahl jsem si okenko u ridice elektricky ovladane, dolu sjelo v pohode no, ale problem. Nahoru uz ne. Predpokladam, ze problem je ve spniaci protoze ten na stahovani cvakal ale na vytahovani ne. Myslel jsem, ze kdyz sundam tapec a secko ze rukou jako by vytlacim okno vzhuru ale bohuzel nedoslo mi ze vodici lanko je namotano na motorek a drzi vlastne okno stazene a to fest takze jsem si nepomohl. Co muzu udelat pro to abych okno nejak vytahl?

Jeste bych se chtel zeptat nevim ci to ma byt tak origo ale jak mam u ridice ty dva spinace, ridic spolujezdec okno, na okno spolujezdce ma konektor 5 pinu a je modry a na ridice ma 6 pinu a je hnedy. Je to tak spravne? protoze jak jsem se dival oni asi vsude maji jen ty 5ti pinove konektory. patri tam vubec tech 6pinu?

Jedna se o Peugeot 405 kombi rv 1991.

Dekuji predem za kazdou uzitecnou radu.

[upravil dne 30.4.11 19:15 PetrR]

Odesláno

Odpoj si konektor od motůrku stahování okýnka a do motorku pusť napřímo 12V. Měl by mít jen dva piny, takže když to zapojíš + a - tak okno jede dolu, pokud zapojení prohodíš, okno se vytáhne;)

Pokud máš automatické stahování a vytahování okýnka řidiče na jeden dotek, tak je normální, že vypínač má více pinů, protože ty piny navíc ovládají právně ten \"jednodotek\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...