Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zítra má přijet kupec na megana,snad to vyjde a co nejdřív bude opět peugeot.Tak mi držte palce ať to klapne a 309gt si opět bude vozit řiť v peugeotí káře bez střechy :D

Jinak dnes komplet čištění interiéru,oken (uvnitř i vně),kompletní přeleštění,3x voskování,nový olej a filtr.Jsem domlácenej jak cikánský hračky :(

Odesláno

Já taky,a ráno bude ještě prdel,teď jsem šel měnit ten olej a nemám klíč na povolení vypouštěcího šroubu (je tam čtyřhran),tak že ráno budu zase lítat jak splašená veverka abych stíhal.....

Odesláno

Tak jak se nechalo předpokládat,kupec nebere telefon,na sms nereaguje,tak jsem zvědavej,ale pochybuju že přijede.Tím to na to seru a megane jede do výkupu,už nemám náladu se nechat balamutit dementníma českýma debilama co naslibujou a pak nic z toho.Radši za míň,ale ať už je to v prdeli....

Odesláno

Jo,tak to prostě je se všim,už na každýho seru,přijede,okoukne,projede a pak z něj buď vyleze že to chce na splátky (nejsem debil),nebo si domluví termín kdy si pro auto přijede a pak to dopadne jak minulej tejden nebo dneska.Třeba se ještě ozve,ale nevěřim tomu,2x včera a 3x dnes jsem mu volal a nebral telefon,psal jsem mu sms a mail a neodpověděl....klasika.Příště vezmu zálohu,já ji mám taky složenou.A jestli se neozve a pug mi uteče,udělám si asi cestu do prahy a tu zálohu co mi propadne z něj s kámošem vyřežu,aby si rozmyslel nějaký slibování pro příště :bacha Už toho fakt mám plný zuby

Odesláno

Tak dnes se vydávám na poslední cestu s Megoušem a možná ještě dnes nebo zítra přivezu jeho nástupce,jestli mi ho nikdo nevyfoukne :mrk Je mi toho auta líto že půjde do bazaru a pak kdo ví kam,ale holt to tak asi má být....

Odesláno
no tak se u mě hlavně zastav s novým :)

Nechal jsem to v komisním prodeji,jak jsem čekal výkup je prostě šmelina prvního kalibru.Snad najde nového majitele co nejdřív....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...