Mizlerek007 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 no tak jde hlavně o ten pocit v cabriu taky bych nechtěl letět se staženou střechou až pojedeš tak se u mě stav hele... Citovat
309GT Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 No,ten pičus to dnes odřekl,tak že to podle plánu moc nejde.Hold lidi jsou svině,asi začnu být svině taky! Citovat
Mizlerek007 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 no když jsi mi poslal sms, tak jsem si uplně vzpoměl jak to na poslední chvili odřekl mě... holt některý lidi jsou divný, tak třeba se ještě někdo najde Citovat
309GT Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 Snad jo,lidi píšou,ale když vidim jak to dopadá tak mám sto chutí se na to vysrat Citovat
309GT Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Tak zítra má přijet kupec na megana,snad to vyjde a co nejdřív bude opět peugeot.Tak mi držte palce ať to klapne a 309gt si opět bude vozit řiť v peugeotí káře bez střechy Jinak dnes komplet čištění interiéru,oken (uvnitř i vně),kompletní přeleštění,3x voskování,nový olej a filtr.Jsem domlácenej jak cikánský hračky Citovat
Mizlerek007 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 jo to ti věřím...když jsem voskoval já tak to byl taky kotel no a to se mi koukej zítra ozvat jestli si prodal už se chci povozit v cabriu Citovat
309GT Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Já taky,a ráno bude ještě prdel,teď jsem šel měnit ten olej a nemám klíč na povolení vypouštěcího šroubu (je tam čtyřhran),tak že ráno budu zase lítat jak splašená veverka abych stíhal..... Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 Tak jak se nechalo předpokládat,kupec nebere telefon,na sms nereaguje,tak jsem zvědavej,ale pochybuju že přijede.Tím to na to seru a megane jede do výkupu,už nemám náladu se nechat balamutit dementníma českýma debilama co naslibujou a pak nic z toho.Radši za míň,ale ať už je to v prdeli.... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 jo to mi povídej... mám to samé... týdně 10 telefonátu a ani jeden nepřijel..pořád dokola... Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 Jo,tak to prostě je se všim,už na každýho seru,přijede,okoukne,projede a pak z něj buď vyleze že to chce na splátky (nejsem debil),nebo si domluví termín kdy si pro auto přijede a pak to dopadne jak minulej tejden nebo dneska.Třeba se ještě ozve,ale nevěřim tomu,2x včera a 3x dnes jsem mu volal a nebral telefon,psal jsem mu sms a mail a neodpověděl....klasika.Příště vezmu zálohu,já ji mám taky složenou.A jestli se neozve a pug mi uteče,udělám si asi cestu do prahy a tu zálohu co mi propadne z něj s kámošem vyřežu,aby si rozmyslel nějaký slibování pro příště Už toho fakt mám plný zuby Citovat
309GT Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Tak dnes se vydávám na poslední cestu s Megoušem a možná ještě dnes nebo zítra přivezu jeho nástupce,jestli mi ho nikdo nevyfoukne Je mi toho auta líto že půjde do bazaru a pak kdo ví kam,ale holt to tak asi má být.... Citovat
gronholmm Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 309GT - schovej VIN, po čase ti můžu zjistit kde skončil Citovat
Mizlerek007 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 no tak se u mě hlavně zastav s novým Citovat
309GT Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 309GT - schovej VIN, po čase ti můžu zjistit kde skončil No,možná lepší nevědět Citovat
309GT Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 no tak se u mě hlavně zastav s novým Nechal jsem to v komisním prodeji,jak jsem čekal výkup je prostě šmelina prvního kalibru.Snad najde nového majitele co nejdřív.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.