Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale pak to za to stoji a kdyz ty kola se daj na pekny auto,jako ze se maj na co dat :D tak je to bomba. to pak je opravdu u vetsi casti auto hotove...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak podvozek nevychází,holt mám na ty podvozky smůlu:( Tak jsem přešel jsem ze stylingových úprav (na chvilku) na audio,stávající soustava mě moc nenadchla (originál) tak přišel čas na změnu:D Zatím jen komponentní repro od MTX do předních dveří,ale snad do konce týdne přijde rámeček do palubní desky a redukce na ISO konektor a pak už \"jen\" natáhnu nové reprokabely,signální kabely až k rádiu a dám Clariona co jsem měl v 309ce.Příští měsíc pribudou k předním komponentům koaxiální kamarádi a časem vyměním i stávající kostku Vibe a digitální monoblok US Blaster za věci od MTX.....to je zatím tak nějak asi vše:D:D:D

Toto je původní sestava

post-11686-14109618439063_thumb.jpg

Odesláno

nejsem žádnej audio znalec, ale když slyšim na srazu hrát MTX tak je to páráda:super a jinak leskne se jak psí kulky:D:super

tak doufám, že podvozek bude do Konopáče:super

Odesláno
nejsem žádnej audio znalec, ale když slyšim na srazu hrát MTX tak je to páráda:super a jinak leskne se jak psí kulky:D:super

tak doufám, že podvozek bude do Konopáče:super

Přesně tak,když jsem slyšel toho golfa v ratu s komplet ozvučením od mtx tak jsem si sednul na prdel:D:D:D

Jinak podvozek snad do konopáče bude,doufám že dřív....Dneska jsem kamarádovi leštil Mondeo,stříbrná perleť,a když si pro to přišel tak nevěřil co Gold Class od Meguiar\'su dokáže:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak po skoro třech měsících mám zase nějakou tu novinku :D Usmálo se na mně štěstí a našel jsem inzerát na přední nárazník originál RenaultSport Megane,s pánem jsem již v kontaktu a dnes nebo zítra bych mohl pro nárazník dojet.Dál pak mám objednán Sticker Bomb,ale je to z polska a nějak to vázne,ale snad to do konce týdne dojde a budu si moct zase trochu hrát:D

Odesláno

Tak jelikož žijeme v Čechách,tak mě samozřejmě někdo přeplatil (asi o 200kč) a aniž bych měl šanci,nárazník je fuč :bacha

Ale nevadí,zakoupil jsem nárazník na aukru (allegro.pl) v Polsku,rozdíl je v tom,že je na nový model,tak že se budu muset rozhodnout zda udělat ze dvou nárazníků jeden (facelift má malinko jiný sklon světel) nebo sehnat i xenony z faceliftu :myslim Což se mi moc nechce,protože prý mají jinou elektriku a xenony stojej docela (s)ranec.... Foto nárazníku a odkaz tu http://allegro.pl/renault-megane-ii-2-sport-zderzak-przod-przedni-i1852400707.html

Odesláno

Já taky :aut Jen doufám že to přijde v pořádku.Příští měsíc chci objednat zadní což není problém jako se sháněním předku a už mám vybraný i prahy,což bude jediná věc z laminátu na autě http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=13924 ,snad se podaří sehnat i na 3dv...No,možná dám i stříšku na kufr...

Tak prahy se dělají na 3dv,ale ta cena :rollhttp://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/renault-megane-tuning-prahy-3/

[upravil dne 5/10/11 11:36 od 309GT]

Odesláno

Tak dnes dorazil Sticker Bomb,už mám víčko nádrže a lišty okolo střešího okna.Jestli budu o víkendu doma,tak bych ještě rád polepil znak jak vepředu na nárazníku tak i vzadu na kufru a asi i něco málo v interiéru.Fotky dám dnes večer nebo zítra ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...