Kvasky Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 nálepky Wheel-Whores jsou pěkné, ale chce to k nim i whores kola... Citovat
309GT Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 Kola budou,ale teď nikde nic na prodej není,chci 17\" nebo 18\" na rozteči 4x100...Nebo za kola chtěji paletu jak za nový Citovat
oni Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 ale pak to za to stoji a kdyz ty kola se daj na pekny auto,jako ze se maj na co dat tak je to bomba. to pak je opravdu u vetsi casti auto hotove... Citovat
309GT Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 Tak tak,maximálně pak ještě nárazníky se sporta a fólie,pak už si jen hrát s blbůstkama v motoru,interiéru.... Citovat
309GT Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 Tak podvozek nevychází,holt mám na ty podvozky smůlu:( Tak jsem přešel jsem ze stylingových úprav (na chvilku) na audio,stávající soustava mě moc nenadchla (originál) tak přišel čas na změnu:D Zatím jen komponentní repro od MTX do předních dveří,ale snad do konce týdne přijde rámeček do palubní desky a redukce na ISO konektor a pak už \"jen\" natáhnu nové reprokabely,signální kabely až k rádiu a dám Clariona co jsem měl v 309ce.Příští měsíc pribudou k předním komponentům koaxiální kamarádi a časem vyměním i stávající kostku Vibe a digitální monoblok US Blaster za věci od MTX.....to je zatím tak nějak asi vše:D:D:D Toto je původní sestava Citovat
309GT Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 A megahustokrutej koš.Ale na druhou stranu reprák vážil asi 10 gramů:D:D Citovat
309GT Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 Koš byl asi o 1cm větší,ale nakonec to páslo;) Citovat
309GT Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 A tu po pečlivějším seznámení s autokosmetikou Meguiar\'s Citovat
Stráňa Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 nejsem žádnej audio znalec, ale když slyšim na srazu hrát MTX tak je to páráda:super a jinak leskne se jak psí kulky:D:super tak doufám, že podvozek bude do Konopáče:super Citovat
309GT Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 to je řada thunder 8000 ? jj,přesně tak.... Citovat
309GT Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 nejsem žádnej audio znalec, ale když slyšim na srazu hrát MTX tak je to páráda:super a jinak leskne se jak psí kulky:D:super tak doufám, že podvozek bude do Konopáče:super Přesně tak,když jsem slyšel toho golfa v ratu s komplet ozvučením od mtx tak jsem si sednul na prdel:D:D:D Jinak podvozek snad do konopáče bude,doufám že dřív....Dneska jsem kamarádovi leštil Mondeo,stříbrná perleť,a když si pro to přišel tak nevěřil co Gold Class od Meguiar\'su dokáže:D Citovat
309GT Odesláno 3. říjen 2011 Autor Odesláno 3. říjen 2011 Tak po skoro třech měsících mám zase nějakou tu novinku Usmálo se na mně štěstí a našel jsem inzerát na přední nárazník originál RenaultSport Megane,s pánem jsem již v kontaktu a dnes nebo zítra bych mohl pro nárazník dojet.Dál pak mám objednán Sticker Bomb,ale je to z polska a nějak to vázne,ale snad to do konce týdne dojde a budu si moct zase trochu hrát:D Citovat
309GT Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Tak jelikož žijeme v Čechách,tak mě samozřejmě někdo přeplatil (asi o 200kč) a aniž bych měl šanci,nárazník je fuč Ale nevadí,zakoupil jsem nárazník na aukru (allegro.pl) v Polsku,rozdíl je v tom,že je na nový model,tak že se budu muset rozhodnout zda udělat ze dvou nárazníků jeden (facelift má malinko jiný sklon světel) nebo sehnat i xenony z faceliftu Což se mi moc nechce,protože prý mají jinou elektriku a xenony stojej docela (s)ranec.... Foto nárazníku a odkaz tu http://allegro.pl/renault-megane-ii-2-sport-zderzak-przod-przedni-i1852400707.html Citovat
309GT Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Má nahože prasklou pacičku na zacvaknutí mřížky,jinak je prý O.K Citovat
309GT Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 Já taky Jen doufám že to přijde v pořádku.Příští měsíc chci objednat zadní což není problém jako se sháněním předku a už mám vybraný i prahy,což bude jediná věc z laminátu na autě http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=13924 ,snad se podaří sehnat i na 3dv...No,možná dám i stříšku na kufr... Tak prahy se dělají na 3dv,ale ta cena http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/renault-megane-tuning-prahy-3/ [upravil dne 5/10/11 11:36 od 309GT] Citovat
309GT Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 Tak dnes dorazil Sticker Bomb,už mám víčko nádrže a lišty okolo střešího okna.Jestli budu o víkendu doma,tak bych ještě rád polepil znak jak vepředu na nárazníku tak i vzadu na kufru a asi i něco málo v interiéru.Fotky dám dnes večer nebo zítra Citovat
Stráňa Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 tak to jsem zvědavej na fotky, kde jsi objednával Sticker Bomb? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.