Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Auto zajímavé, ta oranžáda je hodně zajímavá, ale v sociálních výbavách je ten vzhled asi o zvyku. Ale motorově to je asi parádní svezení :) Naživo to okouknu než pojedem do Mýta :D
Jasný,buď dorazim na LukOil nebo až pak do Mýta,podle toho jak se vrátim z práce no.Jinak myslim že jsem tě potkal v HB,ale nevím jistojistě:D Jinak motorově je to docela hukot,včera jsem jel pro kolegu do Plané n/Lužnicí a poškádlil jsem pár aut,je to taková nenápadná svině :D:D:D
Odesláno
už jsi měnil žárovky v předních světlech? ;):D
Neměnil,proč?Mám se bát?:D:D:D Ale asi mě to čeká,žlutý dálky a parkovačky mě tam nebavěj:myslim

Jinak kola jsou už v černém matu a dnes přibude ještě něco od Vibe do kufru,ale nemám kabely tak až asi příští týden to zatoká....

Odesláno

Jo tak na to tam jsou ty krytky!Já si říkal co jim při výrobě harašilo:D:D:D Díky za radu :papa Dneska nafotim ty kola na autě,vypadají že jsou větší.Teď akorát řeším dilema jestli koupit 17\",18\" nebo 19\"....:myslim Auto půjde dolů,ale zase nebude ležet úplně na zemi...

Odesláno

tak Rencky su svojske, mam jedneho :D Twingo z r. 2003, presedlal som z P205 :D design ma zo zaciatku priam odpudzoval ale potom som si zvykol a teraz sa mi uz celkom paci.

ked som cital co vsetko mas v elektrike :roll vraj elektrika v Renaultoch dost blbne, moj je tiez jednym prikladom a to mam len central a radio :D tak snad tvoj bude vynimka.

a mas dobru farbu

Odesláno
tak Rencky su svojske, mam jedneho :D Twingo z r. 2003, presedlal som z P205 :D design ma zo zaciatku priam odpudzoval ale potom som si zvykol a teraz sa mi uz celkom paci.

ked som cital co vsetko mas v elektrike :roll vraj elektrika v Renaultoch dost blbne, moj je tiez jednym prikladom a to mam len central a radio :D tak snad tvoj bude vynimka.

a mas dobru farbu

Snad jo,zatim to všechno jde jak má,teda alespoň si to myslim:D Jinak barva je hodně zvláštní,na sluníčku to auto hraje všema barvama.Přez zelenou,šedou,tmavě šedou,tmavě vínovou až do fialova:D Je tam hrozně moc perleti,taky až se budou lakovat nárazníky a prahy tak se asi z cenovky orosím:D
Odesláno

Brian a Vítek1 : Díky;) Zatím si zvykám na ten tvar,hlavně na tu jízdu,zadek to má dost lehkej a na hrbolech má tendenci jakoby uskakovat.Ale širší kola a sportovní podvozek to prý trochu zlepší,tak uvidim....

Jinak dneska se do kufru nastěhoval subwoofer Vibe a zesilovač US Blaster (digitální monoblok),dneska jsem si objednal kabely tak až o víkendu přijedu tak to zapojim a snad budu trochu dunět.Ty origo repráky moc nehrajou,ale to budu řešit potom....Výšky a středy stíhají tak to zatím nechám.A rádio tam příjde z nebožky 309:D

Odesláno
Snad jo,zatim to všechno jde jak má,teda alespoň si to myslim:D Jinak barva je hodně zvláštní,na sluníčku to auto hraje všema barvama.Přez zelenou,šedou,tmavě šedou,tmavě vínovou až do fialova:D Je tam hrozně moc perleti,taky až se budou lakovat nárazníky a prahy tak se asi z cenovky orosím:D

jj presne. ja mam tiez sedu ale o nieco bledsiu ako ty a mne to na slnku ide od sedej, cez bledo modru, az zelenkavu, miestami do zlatej :D ja mam narazniky bez laku, len cierny plast, k tomu spataky len cierny plast a k tej sedej sa to pekne hodi takze ani narazniky lakovat nebudem. len nech mi to niekto neoskre na dverach :D

Odesláno
Brian a Vítek1 : Díky;) Zatím si zvykám na ten tvar,hlavně na tu jízdu,zadek to má dost lehkej a na hrbolech má tendenci jakoby uskakovat.Ale širší kola a sportovní podvozek to prý trochu zlepší,tak uvidim....

Jinak dneska se do kufru nastěhoval subwoofer Vibe a zesilovač US Blaster (digitální monoblok),dneska jsem si objednal kabely tak až o víkendu přijedu tak to zapojim a snad budu trochu dunět.Ty origo repráky moc nehrajou,ale to budu řešit potom....Výšky a středy stíhají tak to zatím nechám.A rádio tam příjde z nebožky 309:D

jestli se nepletu tak to ma vepredu 13tky a jeste malo hluboke, mel bych tady zrovna za dobrej peniz melke VIBE kdyby byl nahodou zajem

Odesláno

Bohouš : :D No,na rodinný povoz mi to moc nepřijde,je ton prcek:D Ale sehnat solidní kousek od RenautSportu je umění,většinou jsou docela po smrti...

Vítek1 : No,čoveče....něco tam dávat budu no,ale sháním kompa,vyměnil bych i rovnou vejšky co jsou na palubce.Ale Vibe mě docela uchvátil,původně jsem jel v hudbě od Fli,je to podobný,ale o trochu lepší (Vibe)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...