309GT Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Auto zajímavé, ta oranžáda je hodně zajímavá, ale v sociálních výbavách je ten vzhled asi o zvyku. Ale motorově to je asi parádní svezení Naživo to okouknu než pojedem do Mýta Jasný,buď dorazim na LukOil nebo až pak do Mýta,podle toho jak se vrátim z práce no.Jinak myslim že jsem tě potkal v HB,ale nevím jistojistě Jinak motorově je to docela hukot,včera jsem jel pro kolegu do Plané n/Lužnicí a poškádlil jsem pár aut,je to taková nenápadná svině :D:D Citovat
309GT Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 už jsi měnil žárovky v předních světlech? Neměnil,proč?Mám se bát?:D:D Ale asi mě to čeká,žlutý dálky a parkovačky mě tam nebavěj:myslim Jinak kola jsou už v černém matu a dnes přibude ještě něco od Vibe do kufru,ale nemám kabely tak až asi příští týden to zatoká.... Citovat
pastorek Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Tých žiaroviek sa báť nemusíš, len to neskúšaj po jazde v daždi. Menia sa cez podblatník. Citovat
309GT Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Jo tak na to tam jsou ty krytky!Já si říkal co jim při výrobě harašilo:D:D:D Díky za radu Dneska nafotim ty kola na autě,vypadají že jsou větší.Teď akorát řeším dilema jestli koupit 17\",18\" nebo 19\".... Auto půjde dolů,ale zase nebude ležet úplně na zemi... Citovat
automale Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 tak Rencky su svojske, mam jedneho Twingo z r. 2003, presedlal som z P205 design ma zo zaciatku priam odpudzoval ale potom som si zvykol a teraz sa mi uz celkom paci. ked som cital co vsetko mas v elektrike vraj elektrika v Renaultoch dost blbne, moj je tiez jednym prikladom a to mam len central a radio tak snad tvoj bude vynimka. a mas dobru farbu Citovat
309GT Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 tak Rencky su svojske, mam jedneho Twingo z r. 2003, presedlal som z P205 design ma zo zaciatku priam odpudzoval ale potom som si zvykol a teraz sa mi uz celkom paci. ked som cital co vsetko mas v elektrike vraj elektrika v Renaultoch dost blbne, moj je tiez jednym prikladom a to mam len central a radio tak snad tvoj bude vynimka. a mas dobru farbu Snad jo,zatim to všechno jde jak má,teda alespoň si to myslim:D Jinak barva je hodně zvláštní,na sluníčku to auto hraje všema barvama.Přez zelenou,šedou,tmavě šedou,tmavě vínovou až do fialova:D Je tam hrozně moc perleti,taky až se budou lakovat nárazníky a prahy tak se asi z cenovky orosím:D Citovat
309GT Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Brian a Vítek1 : Díky;) Zatím si zvykám na ten tvar,hlavně na tu jízdu,zadek to má dost lehkej a na hrbolech má tendenci jakoby uskakovat.Ale širší kola a sportovní podvozek to prý trochu zlepší,tak uvidim.... Jinak dneska se do kufru nastěhoval subwoofer Vibe a zesilovač US Blaster (digitální monoblok),dneska jsem si objednal kabely tak až o víkendu přijedu tak to zapojim a snad budu trochu dunět.Ty origo repráky moc nehrajou,ale to budu řešit potom....Výšky a středy stíhají tak to zatím nechám.A rádio tam příjde z nebožky 309:D Citovat
automale Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Snad jo,zatim to všechno jde jak má,teda alespoň si to myslim:D Jinak barva je hodně zvláštní,na sluníčku to auto hraje všema barvama.Přez zelenou,šedou,tmavě šedou,tmavě vínovou až do fialova:D Je tam hrozně moc perleti,taky až se budou lakovat nárazníky a prahy tak se asi z cenovky orosím:D jj presne. ja mam tiez sedu ale o nieco bledsiu ako ty a mne to na slnku ide od sedej, cez bledo modru, az zelenkavu, miestami do zlatej ja mam narazniky bez laku, len cierny plast, k tomu spataky len cierny plast a k tej sedej sa to pekne hodi takze ani narazniky lakovat nebudem. len nech mi to niekto neoskre na dverach Citovat
Bohouš Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Být to kousek od renault motorsportu, tak je to jiná káva............tohle je rodinný povoz Citovat
Vítek1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Brian a Vítek1 : Díky;) Zatím si zvykám na ten tvar,hlavně na tu jízdu,zadek to má dost lehkej a na hrbolech má tendenci jakoby uskakovat.Ale širší kola a sportovní podvozek to prý trochu zlepší,tak uvidim.... Jinak dneska se do kufru nastěhoval subwoofer Vibe a zesilovač US Blaster (digitální monoblok),dneska jsem si objednal kabely tak až o víkendu přijedu tak to zapojim a snad budu trochu dunět.Ty origo repráky moc nehrajou,ale to budu řešit potom....Výšky a středy stíhají tak to zatím nechám.A rádio tam příjde z nebožky 309:D jestli se nepletu tak to ma vepredu 13tky a jeste malo hluboke, mel bych tady zrovna za dobrej peniz melke VIBE kdyby byl nahodou zajem Citovat
309GT Odesláno 7. květen 2011 Autor Odesláno 7. květen 2011 309GT> :D:D:D Teď jsem to zkoušel,jen nechápu proč ten šulin sundaval kolo:D Ale tady fakt u toho nepřemýšleli no:bojim Citovat
309GT Odesláno 7. květen 2011 Autor Odesláno 7. květen 2011 Bohouš : No,na rodinný povoz mi to moc nepřijde,je ton prcek:D Ale sehnat solidní kousek od RenautSportu je umění,většinou jsou docela po smrti... Vítek1 : No,čoveče....něco tam dávat budu no,ale sháním kompa,vyměnil bych i rovnou vejšky co jsou na palubce.Ale Vibe mě docela uchvátil,původně jsem jel v hudbě od Fli,je to podobný,ale o trochu lepší (Vibe) Citovat
309GT Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 Tož tu je moja koza,snad už to zanedlouho koze nebude.... Citovat
majty Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 ty xenony jsou origo ? ze to nema ani ostrik svetel... Citovat
309GT Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 Lukáš: Díky Majty : jj,jsou origo,ale přední nárazník byl měněný a ostřikovače už tam předchozí majitel nedával..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.