Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Úplně v pohodě,všechno jsem překládal na googlu :D Napsal jsem jim mail,protože mi to nešlo přez eshop,napsal jsem co chci,poslali číslo účtu,zaplatil jsem a oni to poslali,jednání super,úplně bez problému.Akorát tam jdou peníze dlouho,ale v úterý to poslal a dnes ráno jsem to měl doma.Je elastická,dělá se s ní dobře a vypadá že to i něco vydrží:D

Odesláno

Posílal jsem je z účtu (internetovým) a tam se nechá dál i jejich měna,ale je možnost poslat i v eurech....Já posílal v eurech,poštovný za pár korun,asi jako v CZ a přišlo to v tubusu,tak že nehrozí poškození při přepravě...

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Jen to zkoušim no,když se prodá tak se prodá,když ne tak se na tom vyřádim :D Ale asi budu muset pak stejně sehnat něco v naftě,budu jezdit jestli to vyjde pro Rakouskou firmu a jezdit týdně 200km tam a 200km zpátky (pondělí tam-pátek domu),s tímhle sice jezdim dálky kolem 7l/100km ale zase aby to stálo furt venku je škoda,no...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak auto zítra mění majitele a já si buď zítra odpoledne nebo v sobotu vezu domu jeho následníka.Po delší době si zas bude 309gt vozit prdel v Peugeotu :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...