JirotkovaB Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Prosím o radu jak rozeberu dveře (tapucírunk ) u 306 1.9Dr.v.1999.Jedná se o dveře řidič a spolujezdec.Potřebuji si vyměnit kabely.Našla jsem tu jenom starší typy dveří.Nevím kam máknout,abych něco nezničila. Citovat
Qcko Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Treba vylupnut kryt reproduktora --> vyskrutkovat reproduktor, odpojit konektor. Dvere naplno otvorit, v prednej casti je plastova zaslepka, pod nou ukryta skrutka. Dalsia skrutka je pod madlom zatvarania --> traba sa pozriet zdola, ta diera je dost velka Vylupnut ovladanie otvarania el. okien --> od zadu mam pocit. Vylupnut ramik okolo madla na otvaranie dveri (drzi na 4 tyckach, nebat sa zabrat, on vyleti. Potom zobrat vhodny predment a vycvakat vsetky cuple ktore drzia tapacir o karoseriu, uz len jemne dvihnut hore a vysunut tapacir z cupliku ktorym sa dvere zamykaju. Hadam som na nic nezabudol Citovat
MilanF1 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Qcko: myslím, žes to popsal dobře, jenom pod tím madlem je sice šroub, ale je tam šikmo! Já myslel, že všechno bude stejně jako u toho za krytkou (nejblíže zrcátku), ale není tomu tak. Citovat
Qcko Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Hej, to mas pravdu, ked sa clovek pozrie zospodu je to pekne vidiet ... rozoberal som to uz 100x :D Citovat
JirotkovaB Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 Moc,moc děkuji.Manžel jde na to. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 No já ho neviděl, baterku jsem při ruce neměl ale torxem jsem to našel Citovat
JirotkovaB Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 Další dotaz na kabely ve dveřích . Dveře jsme rozebrali,ted máme problém s kabeláží,nesouhlasí čísla a barvy.Je tam 10 drátu dovnitř a deset ven,ale jsou jinačí barvy i čísla.Můžete nám pomoci radou? [upravil dne 30/4/11 13:09 JirotkovaB] Citovat
JirotkovaB Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 Děkuji, tohle máme už proštudované.Tady jsme se pouze ispirovali. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.