Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute. Som tu novy, hladal som temi ohladom zdochania motora ale niejako som nikde nenasiel moj pripad. Ak sa motor zohreje cca po 5 min jazdy, chcem podradit alebo ist do neutralu tak mi auto zdochne, neudrzi volnobeh, musim ist zo zaradenim stupnom na 1000ot. a tak zosplapnut spojku vtedy ako tak mi volnobeh udrzi, len ked idem z otacok do neutralu alebo zoslapnem spojku, klapku mam cistu aj sanie, fakt neviem co stym.

Auto peugeot 106 16.16V ale motor je zo xsari

dsc01492xr.jpg

Odesláno

Tak, prelepil som sanie este raz, filter vycistil vsetko je tesne aj druhe sviecky som dal a stale zdochyna, baterku som odpojil a nechal som ho aj bezat cca 2 minuty, snimac teploty som premeral a ukazal 2,35 K OHM neviem ci je to zle alebo dobre.

[upravil dne 30/4/11 21:09 Kubik-106]

Odesláno

meral som to ked bol studeny presiel som len z parkoviska do garaze 5m a potom som asi po hodine zmeral a motor bol studeny, este asi vyskusam nechat bezat motor a odpajat stekre zo snimacov a uvidim co to bude robit :(

Odesláno

Tak skusal som odpajat snicmace a ked som odpojil snimac teploty chl. kvap. auto drzalo otacky ked motor bol teply ! tak hned som siel kupit novy snimac a aj tak auto zdochyna :myslim

Odesláno

skontrolovat kabelaz je mozne ze u tejto prerabky sa nieco nedomyslelo. co sa tyka tej obalenej hadice ta stim nic nema spolocne bo je to len este pred klapkou.

inak na tvojom mieste by som skontroloval snimac skrtiacej klapky a celkoveriadenie elektronickeho sitica predpokladam ze uz bude sucast klapky tiez skontrolovat.

inac pekny paskvil ked pozeram na ten motor a hlavne ta flaska od oleja kde je napojene odvetravanie.

[upravil dne 4.5.11 21:57 comm]

Odesláno

ked budes pri motore tak si pozry konektory ci su v poriadku. pozry ci na klapku idu 3 kabliky alebo 5. Ak bude 5 kablikovy tak sa daju namerat hodnoty pri otoveni klapky hodnoty budes musiet pohladat tu niekde alebo od niekoho. Treba zohnat nejaku literaturu na 1.6 16v na xsaru motor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...