Rotorhead Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 ma nekdo za sebou dovolenou ve Slovinsku ? Tipy na zajimava mista, ubytovani. Jak hory tak more... Citovat
palete Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Zdravím, souhlasím s jezerem Bled přímo u jezera kemp ceny akorát lidi dobrý.Jen si tam něco kup co se dá dát na auto to když tě chytnou benga tak aby věděli že jen neprojíždíš tak jsem byl poučen od místích a za oknem jsem měl parkovací lístek propadlí ale bylo to uplně bez problémů. Kousek dál je další je další jezero Borhinj taky dobrý.Všechny národní parky hezký chce to kondičku a né pantofle jako já.Tolmin taky dobrý.Řeka Soča nádhera. Jestli umíš na padáku na raftu na kole tak si užiješ. Bohužel u mořr jsem nebyl nebylo mi doporučeno.Draho a špatný přístup k vodě. Ale to říkam jen to co mi bylo řečeno. Citovat
llug Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 pro \"rotorhead\"Tak co byls tam ? Citovat
Rotorhead Odesláno 31. červenec 2011 Autor Odesláno 31. červenec 2011 az na zacatku zari... ale vse je naplanovane, docela se tesim Citovat
Rotorhead Odesláno 31. červenec 2011 Autor Odesláno 31. červenec 2011 jo, ale na kraj Chorvatska, max. do Porece, dal ne. Ve Slovinsku neni na pobrezi (tim jak je kratky) moc velky vyber ubytovani, tak zajedu k mori o par desitek km dale... Citovat
llug Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Tak až budeš z5 tak nahod nějake reference chtěl bych se tam podivat (do slovinska k moři) kamoš tam byl na paraglajdu a nemuže si to vynachvalit Citovat
Rotorhead Odesláno 12. září 2011 Autor Odesláno 12. září 2011 llug: Takze mise “splnena” 4 dni ve Slovinsku, ubytovani v lazenskem meste Bled. Ubytovani jsem shanel dopredu a byla to docela fuska, protoze tam zrovna vrcholilo mistrovstvi sveta ve veslovani, coz jsem v dobe planovani cesty samozrejme netusil. Jinak Slovinsko ma nadhernou prirodu, uz ted vim ze se tam chci vratit, protoze to chce vice casu videt a uzit vsechny krasy. Domorodci prijemni, dalnice to je radost jezdit po takovych silnicich. Potom presun k chorvatskemu mori pres pristavni mestecka Koper, Isola, Piran, Portoroz na pobrezi. V podstate se mi potvrdilo, to co jsem si myslel, tzn. ze pobrezi Slovinska je kratke, zabrane pristavy, infrastrukturou a drahymi hotely, takze nelze najit penziony u more… Coz “vedi” i Slovinci, kteri jezdi k mori na sever Istrie. Citovat
llug Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 Hm to je škoda ja myslel že tam kousek pláže mají kde se dá koupat.Nějaké to letovisko či co. Jinak sorry že tk pozdě reaguju neztíhám ani prd. llug Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.