Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 - repac napravy - TOTO stačí ?

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

kamarát, ktorý ma také 306, má problémi zo zadnou nápravou. Vyzerá, že už je súca na repas.

Našiel na aukre takúto opravnú sadu, a pýtal sa ma, či to stačí na repas zadnej nápravy, alebo čo by ešte potreboval, a či by to teoreticky zvládol doma ...

= má jamu, velkou garáž, všetok vercajch od výmyslu sveta, a je to taký domáci \"kutil\", a hlavne jeho otec :)

Dakujem za odpoveď

http://aukro.sk/peugeot-306-opravnu-sadu-zadn-ramena-i1570688154.html

Odesláno

No potrebuje na kazdu stranu 2 ihlickove loziska a take prachovky alebo ako to nazvat, takze ano, podla obrazku 2 sady toho co je na obrazku stacia...

...ale ak pri rozoberani zisti porusenie samotneho ramena, tak potom su mu sady zbytocne...

...co sa tyka opravy samo domo tak sa to da zvladnut, najhorsie je dostat von torzne tyce, ked sa podari to tak zbytok uz ide... hlavne je si odmerat vzdialenost ramena od lemu blatniku (alebo ineho pevneho bodu) a dobre si ju zapisat, lebo potom je to dost laborovanie dostat to spat do povodnej polohy :)

EDIT: resp. to najvacsi na obrazku ma byt cap? Nie je to dobre poznat, ale vyzera to tak...len neviem neviem za 21€ ci by som tomu zveril svoj zivot do ruk :roll

[upravil dne 26/4/11 20:26 Qcko]

Odesláno

Tak to vies, ja si myslim, ze na tych repasoch drahsie diely nedavaju :D Ale tak uvidi.

V kazdom pripade to zaujalo aj mna :D Keby sa mu to podarilo, tak repas napravy za 42 Eur neni zly :D (inak ten typek predava aj tlmice na zadnu napravu, a tie ma nejak 20 E kus) :D

Odesláno

Myslíš velmi dobře, většinou nedávají. Kdo by to po nich rozebíral a zkoumal výrobce :)

Ale nemyslím, že veškerá druhovýroba je špatná byť je třeba z Číny ( nakonec i ta Nokia co mám v kapse je čínská a ta baterka co jí napájí je také čína). O to nejde, mě vadí že v servisu dají díl za 20 a napočítají si jako za značkový 80. Ale zákazník má lepší pocit že to auto a hlavně svoji bezpečnost neošidil.....

Jinak jsou to pěkné ceny, pokuď bych to potřeboval, šel bych do toho.

[upravil dne 27/4/11 15:13 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...