Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte,

tak isto som sa pokusal pridat mriezku lenze sa mi nechcelo demontovat predny naraznik tak som si vytvoril celu konstrukciu. Pridavam par obrazkov konstrukciu a takisto aj finalnu verziu namontovanu na aute.

dsc00261pp.th.jpg

dsc00273rd.th.jpg

dsc00269ra.th.jpg

dsc00281qn.th.jpg

05072011064.th.jpg

Odesláno

Si šikovný, asi to trvalo dlhšie ako dať dolu ten nárazník aj keď podaktorý namontujú mriežku aj bez demontáže nárazníka, však Marcel. :papa

Trochu kritiky si neodpustím aj keď to vyzerá dobre, a to trochu ti to odstáva v spodnej časti (spodná lišta) a z časti to prekrýva tú plochú chrómovú lištu.

Inak :super a vitaj medzi nami.

post-27076-14109618422562_thumb.jpg

Odesláno

trvalo to zhruba 4 hod pretoze som to aj striekal tak som musel cakat kym to uschne ale lepsie ako davat dole naraznik.tie listy su uz tretikrat pouzite este som nestihol kupit nove preto odstavaju .caute

Odesláno

drzia to samorezky ktore so v mriezke na pravej a lavej strane a este som pod mriezku uchytil polypropylen 15mm hruby na pravej aj lavej strane tam kde nie su vetracie otvory aby tie samorezky mali v com drzat

Odesláno

Tak to tady pročítám a stále jsem nepřišel na to jak to tam dát bez sundání nárazníku.Pod auto se nedostanu,nemám ho jak zvednout.Zezhora se mi nepodařil sundat ten černý plast.Jak to tam prosím dostanete horem.Jak se sundavá ten plast s logem lva?Bez destrukce nárazníku.Vyšťoural jsem skoro kýbl lupenů co byla za saharou a tahokov mi zbyl,když jsem tunil Tygru.

Poraďte přátelé :roll

Odesláno
Tak to tady pročítám a stále jsem nepřišel na to jak to tam dát bez sundání nárazníku.Pod auto se nedostanu,nemám ho jak zvednout.Zezhora se mi nepodařil sundat ten černý plast.Jak to tam prosím dostanete horem.Jak se sundavá ten plast s logem lva?Bez destrukce nárazníku.Vyšťoural jsem skoro kýbl lupenů co byla za saharou a tahokov mi zbyl,když jsem tunil Tygru.

Poraďte přátelé :roll

ten plast vysrubujes tri srubky z hora, na tom plaste.. potom tie gumene dorazy pre kapotu... vyhnes plast smerom von a odsrubujes znak (jedna srubka) a potom ho vytiahnes (plast) smerom k motoru... za 2 minutky mas hotove...:)

[upravil dne 6/7/11 09:58 dodo407sw]

post-32182-14109618436454_thumb.jpg

[upravil dne 6/7/11 09:59 dodo407sw]

Odesláno

Tak tahokov hotov.Plast sundán podle návodu od dodo407sw.Opravdu práce na 2 minuty.Pozor přátelé,plast je k nárazníku nacvakán takže jemným šroubováčkem odjistit západky.Potom si ustřihněte tahokov o rozměru 22 cm krát 72 cm akrásně se z leva do prava zasune za origo mřížku.Jak prdel na hrnec.Upevnil jsem ho černýma elektrikářskýma páskama.Super :papa:papa

Díky Dodo už nebudu vysavač na listí a kameny,ale síťka na motýlky :D:D:D

[upravil dne 6/7/11 15:02 Raiser]

post-36190-14109618442566_thumb.jpg

Odesláno

mne to trvalo na jame cca 1/2 hodinky. a to som ho vyhynal. inak super ziadny narast teploty, uvidime ako sa bude tvarit na nemeckej dialnici pri plnom plyne :D

už nebudu vysavač na listí a kameny,ale síťka na motýlky :D:D:D

ee sietka zo zajacince :mrk

[upravil dne 7/7/11 08:22 pyrone]

Odesláno

Janci (dert123 ) sak aj ty mas tusim strieborny , tak preco cierny , ja mam cierny ale ako na to pozeram aj v striebornej je to pekne, ktovie ako by to vyzeralo vo farbe auta ...

Odesláno
mne to trvalo na jame cca 1/2 hodinky. a to som ho vyhynal. inak super ziadny narast teploty, uvidime ako sa bude tvarit na nemeckej dialnici pri plnom plyne :D

už nebudu vysavač na listí a kameny,ale síťka na motýlky :D:D:D

ee sietka zo zajacince :mrk

[upravil dne 7/7/11 08:22 pyrone]

:xvul kde ho valis??? v nemecku??ak chodis okolo Karlsruhe daj vediet mozme dat kavu v mcdonalde.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...