Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:roll Ahoj, já ho sháněl 3 měsíce po celé čr a bez výsledku... takže jsem jel do Peugeotu a za nehorázných cca500kč ho koupil, ale už mě konečně nic v zatáčkách nebrzdí:mrk
Guest bardoun
Odesláno

Hmm tak to je pálka jen za tlačítko. Taky ho chci ale není k sehnání z vrakáče! Nechceš ho prodat?:aut

[upravil dne 28/4/11 17:47 bardoun]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Měl bych jeden dotaz.

Teď mi volal tchán, objíždějí s tchýňkou bazary a koukají po 307 a ptá se mě, jak jednoduše pozná, jestli to auto má ESP ?

Docela mě to zaskočilo...

Má každá 307, pokud má ESP tlačítko nad rádiem nebo může být i 307 s ESP a bez toho tlačítka. V tom případě, kdyby nebylo tlačítko, jak pozná, že má ESP ?

Když jsem kdysi objednával kotouče, tak s ESP byl průměr cca 283mm a bez ESP 266mm. Jde to tedy i podle průměru kotoučů? Metr v autě vozí... :D

Díky

Odesláno

ESP mají i 307 bez tlačítka, taky nemám tlačítko, ale ESP ano, pod záslepkou je normálně vyveden konektor, takže stačí dokoupit čudlítko a je to :)

Asi nejjednodušší způsob jaký mě napadá, aby jsi zjistil, že má auto ESP je projet se a při rozjezdu zahrabat a sledovat, jestli začne na palubce blikat kontrolka ESP.

[upravil dne 7/5/11 16:25 Pino]

• O 7 měsíců později...
Odesláno

taky muze krome cudlitka chybet i prislusny sestipinovy konektor, ale servis vam ho rad objedna a namontuje. cena vcetne tlacika a prace cca 2500,- a pak je to terpve hukot ;)

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...