pcj1977 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Zdarec peugoťáci. Už mě fakt štve to hučení od přední nápravy. Dnes jsem to zkoušel z mírného kopečku v rychlosti cca 10 - 20 km/h na volnoběh bez zařazené rychlosti se ozývá takové hučení a je to cítit na pedálech i u spolujezdce něco jako kdyby se dřelo není to jenom hukot ale i nějaké dření a vibrace. Pneumatiky jsem zkoušel přehazovat dělá to na zimních, letních dunlop i dayton pořád stejně. Jediné co mě napadá jsou ložiska, ale při autě na zvedáku a točení koly to nehučí. Byl mi to projet i mechanik a říkal že je to celkově hlučné při jízdě (ne motor) ale taky na nic nepřišel. Ještě hučí ložiska v převodovce ale po vyšlápnutí spojky to přestane. Tak sem myslel že by to mohla hučet i při té pomalé jízdě ta převodovka. Co vy na to. MOOOOC prosím o radu PS: pokud se mi to zítra podaří natočit hodím sem i video. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 myslím,že ložiska--v diferáku, kolech, poloosy Citovat
pcj1977 Odesláno 26. duben 2011 Autor Odesláno 26. duben 2011 Tak tady je to video stím hučením. MOOC prosím o nějakou radu. http://www.edisk.cz/stahni/78883/Video0053.mp4_11.99MB.html Citovat
pcj1977 Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Tak opravdu nikoho nic nenapadá? MOOOC prosím o radu Citovat
pastorek Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Vyzerá to na ložisko kolesa alebo pravej poloosi. Ako sa ten zvuk mení v závislosti na rýchlosti a v zákrutách? Citovat
pcj1977 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 No hlavně to dělá při nízké rychlosti. Při vyšší to už jde těžko poznat. V zatáčkách se to zdá být na obě strany stejné. Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Tak potom to naozaj vyzerá na ložiská diferáku ako písal ozzy. Citovat
tomasaivanka Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Nazdar Peugeotaci!!! Mal so presne taky isty problem, zvuk prichadzal odniekal z predu pri 1 a nasledne 2 stupni!!V peugeote mi povedali ze to bude prevodovka alebo loziska diferaku!! No lenze po vymene celej prevodovky + spojky je zvuk naspat!!! taze fasa!! Jeden mechanik mi povedal, ze uz zostava iba lozisko dlhsej poloosi(na dlhsej poloosi niekde v strede pridrziava poloos lozisko), lebo kontroloval loziska kolesa a zdaju sa byt OK!! No toto idem vyskusat na buduci tyzden! Lebo potom uz neviem co to moze byt!!!!!!! samozrejme prinesiem vysledok ze co!! Ak pride niekto na nieco skor, tak budem rad za radu ze co by to mohlo byt!! Citovat
vili100 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 ahoj, zneužiju vlákno. Při přejezdech přes nerovnosti (byť i malinkaté) mi v zadní části něco pořád popískává. Předpokládám, že to bude něco okolo zavěšení kola. Napadá někoho co by to mohlo být? Předpokládám, že by to snad stačilo nějak namazat.... Citovat
fumiso Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 cawte neviem ci je to problem alebo nie ale ked sa rozbehujem na 1ke tak dost pocut motor v kabine a to len pri otackach 2500/3000 ostatne stupne su uz ok 1,6 16v benzin Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.