Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

keď som kupoval pred rokom auto P406 tak o alarme že má nebola žiadná zmienka tak som to bral že alarm nemá tak som si kúpil Golden EYE

a zistil som že vlastne moje auto alarm namontovaný má len k nemu niesú žiadné ovládače či je plne funkčný to tiež netuším ale keď odpojím batériu tak začné húkať oplatí sa nakódovať nové ovládače ?

neviem aký je to typ či je to originál od novoty alebo dorábaný v kažodm prípade vyzerá riadiaca jednotka takto ak pomôže

2ikspx.jpg

no ale keď som si dal tú námahu že som rozobral palubovku a alarm mám doma + starý napojený tak som spravil vec takú že pomocou rýchlo spojek som pripojil novú riadiacu jednotu na už existujúce káble (starú som odpojil )

samozrejme to nemám ešte komleptne a preto potrebujem radu zo zapojením :)

zapojené mám hlavný droj + , - ,sirénu, blikanie parkovačiek (smerovky neblikajú),

schéma vyzerá následovne (červenou orámované potrebujem poradiť)

2j1o67t.jpg

wqwvo5.jpg

1fece0.jpg

Odesláno

Hele já bych pohledal po internetu a zjitil kolik stojí DO ( mimochodem jsou taky alarmy bez DO aktivované třeba klíčkem a nebo aktivované origo centrálem ... ) . Osobně už myslím, že doba klasických alarmů je pryč, ale pokud ho chceš tak porovnej kolik stojí nový obyč. alarm a kolik třeba samotné ovladače ...

Odesláno

mna v podstate ten alarm ani tak nezaujíma ide mi hlavne o zatváranie a otváranie devrí ovládačom (ten čo tam bol ovládač knemu nemám) preto som zvolil túto variantu že to má aj základný alarm a tiež sa dá otvárať čiže to je prvoradé, ostné je len bonus :roker

a presne to mi robí problém nieje mi presne jasné či všetky tie káble na centrál musia byť zapojené ( Oranžová, Biela, Žltá a oranžočierná, bieločierná, žltočierná )ak ano v akej kombinácii ich pozapájať a kam ?

a potom je z druhého výstupu káble na dverný kontakt + a - tiež predpokladám že zapojiť ale neviem či je jedno na ktorý +/- to dám alebo to má mať presné miesto ?

[upravil dne 23/4/11 12:15 Ronye]

Odesláno

Kedysi davno som auto blok montoval - dialkove ovladace by sa mali dat dokupit( autoblock Banska bystrica). Pokial by si chcel schemu zapojenia mozem ju skusit pohladat a poslat. Ked tak posli sz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...