Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec Peugoťáci. Stále se mi ozývá hluk z rozvodu. Dělá to hlavně při padání otáček tak kolem 1200 až 900. Nedělá to pořád zaleží jak je zahřátý motor. Rozvody měněny před cca 25000 km ale ten zvuk se tam objevuje skoro po celou dobu od výměny. Prosím o radu co s tím. Pomohl by třeba vyměnit řemen nebo některá kladka? Je tam celá rozvodová sada SNR. Díky Tady je video s tím zvukem http://www.edisk.cz/stahni/45740/Video0052.mp4_10.19MB.html

:bojim

[upravil dne 26/4/2011 21:53 Béďa]

Odesláno

No ja bych si to poslech ale nebudu platit za to abych ti neco rek ne??Dej to nekam kde to nechce penize za stahuti napr. ULOZTO atd.Ja mam taky stejny problem ale nereknu ti blyz protoze neslisim ten tvuj zvuk.:myslim

Odesláno

Kde Ti menili rozvody? Treba to reklamovat. Podla mna nespravne napnuty remen a niektore lozisko kladky huci. Po vymene cely cas to robi, alebo len teraz to zacalo? Ak po cely cas, tak potom rovno mozes menit tu kladku, ktora huci.

Odesláno
:papa Díky za názor. Rozvody jsou měněny před dvěma roky. Najeto cca 25000 km. Dělá to skoro od začátku a už jsem to dvakrát reklamoval. Poprvé vyměnili vodní pumpu. Jenže nejhoší na tom je, že to dělá jen někdy né pořád. Před měsícem mě to už dost štvalo tak sem sundal kryt rozvodu a bylo vidět jak teče vodní pumpa. Tu jsem znovu reklamoval, servis pumpu opět vyměnil. Ale bohužel zvuky stále zůstali. Když jsem jim ty zvuky ukazoval v servisu tak říkali že už viděli i hlučnější benzíňák. Dnes jsem jel cca 15 km a hučelo to hrozně a dokonce to bylo už slyšet při volnoběhu. A potom po 20 min. stání jsem nastartoval a dojel domů cca 3 km a už to zas nehučelo. Tak potom se v tom vyznejte. Jde to přesně z rovodů takže asi zkusím vyměnit celou rozvod. sadu ale už nějakou lepší než SNR. Bohužel je to asi týden po záruce. :bacha:bojim
Odesláno

To nejde stáhnout, chtěl jsem se přiučit, jak hučí rozvody a je to obsazené, to je takový problém to dát na Youtube.com ? Tam to skoukne každej hned a nemusí čekat a nebo platit :roker:bacha

[upravil dne 26.4.2011 19:48 Honimír]

Odesláno

tak ten zvuk znam :D je to prepnutej rozvodovej remen :papa po vymene rozvodaku mi to takhle knucelo taky nekde uz jsem tu o tom psal a straki007 to odhalil delali mi to kamosi v dilne a nemeli ten merak na napnuti rozvodaku takze mereno pouhym promacknutim remenu a asi je to dobry neni uplne dobry reseni ... jestli jsi delal rozvody sam nebo nejakej garazmistr tak si to nech prekontrolovat hrozi brzke opotrebeni kladek ci remenu !!! u me po povoleni remenu to prestalo ale trosicku to slyset je ale od toho mame radio :-)

jo mam HDI 2l ale myslim ze to napnuti vyzaduje i benzin

a kdyz je to studeny tak to slyset neni ze jo :-) nejvic kdyz je plne ohratej motor

[upravil dne 26/4/11 19:00 dyno]

[upravil dne 26/4/11 19:01 dyno]

Odesláno

hmmm je to tak koukal jsem na sadu rozvodu na tuhle motorizaci a je tam samonapinaci kladka tak se omlouvam za muj prispevek :mad:

ale muze bejt treba vadna ta kladka :myslim

Guest bardoun
Odesláno
Zdarec Peugoťáci. Stále se mi ozývá hluk z rozvodu. Dělá to hlavně při padání otáček tak kolem 1200 až 900. Nedělá to pořád zaleží jak je zahřátý motor. Rozvody měněny před cca 25000 km ale ten zvuk se tam objevuje skoro po celou dobu od výměny. Prosím o radu co s tím. Pomohl by třeba vyměnit řemen nebo některá kladka? Je tam celá rozvodová sada SNR. Díky Tady je video s tím zvukem http://www.edisk.cz/stahni/45740/Video0052.mp4_10.19MB.html

:bojim

Čau.. Kdopak ti měnil ty rozvody?:) Tohle je jasný důkaz toho že ten kdo měnil řemen nedával novej, prostě je dřív v řiti.. je slyšet že napůl píská. A ta pumpa ty bych taky nevěřil slyšel jsem že je rádi repasujou a vydávají za nové neoriginální.... měl jsem přesně tohle u octávky 1.6 byl jsem rád že se mi to nepotkalo

[upravil dne 26/4/2011 21:53 Béďa]

Guest bardoun
Odesláno

Jo a ještě něco 25tis je hezký ale za jak dlouho? Pokud za 5let tak to bych se ani nedivil co to dělá:-)

Odesláno

Jo kdyby to bylo aspoň po pěti letech! Je to přesně dva roky a dělá to skoro od začátku po výměně. Je to teda dost smutny měnit každých 25000 km rozvody, když si servis za výměnu účtoval 5200 s prací. :bacha Asi jim budu muset udělat řádnou negativní reklamu!! :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...