Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím:), jsem tu s dalším dotazem. Delší dobu slyším od přední nápravy nějaké klepání když jedu i přes menší nerovnost... Tak jsem vylezl z auta a zkusil jsem zahýbat tyčkami stabilizátoru a zjistil jsem, že když je uchopím do ruky a zkoušel s nimi otáčet, tak s nimi otáčet jde :myslim To přeci není normální ??? Otáčím takhle s oběma a ikdyž je auto na zemi ... Může být klepání od toho že ??? Díky opět za rady ;) Jo a ty kosti mám původní - plastové :)

Odesláno

Aha, takže otočení s nimi mírně dokola je možné... A prosím abych zjistil, zda mají vůli v kloubech, to by bych musel pod auto vlézt, nejlépe auto zvednout že ? Nebo aspoň někam na jámu ?

Odesláno

ideální je sloupový zvedák, nebo jáma a nějakou kovovou tyčkou zapáčit o stabilizátor a hned víš, zda je tyčka stabilizátoru v kloubech volná

jde to i na zemi--shodit kolo a zapáčit-- POZOR!! auto řádně podložit!!

Odesláno

A mohlo by to být špatné uložení kostí ??? ? Ty zvuky jdou jen od levé strany... Je to takový klepot, nevím jak bych to popsal. Silentbloky vytržené nejsou a čepy jsou taky dobré.

Odesláno

buď je to tam,kde píšu,(kosti a tyčky stabíku jsou jedno a totéž), nebo může být volný stabilizátor v pouzdru--dá se taky zjistit páčením tyčkou

[upravil dne 21/4/11 19:30 ozzy56]

Odesláno

Nechcel som kvoli tomu zakladat nove vlakno, len sa podelim o moju skusenost konkretne s ulozenim stabilizatora, menil som ich aj s tyckami minule leto(vlastne komplet repas prednaj napravy) a stale bol pocut buchot, zvaloval som to na tlmice, pripadne ulozenia, ale zhorsovalo sa to na vodicovej strane. Nakoniec som skusil vymenit to ulozenie za stare, a voala...zacala sa ozyvat druha strana, ale slabsie, tak vymenim aj tu. Nove boli sasic, stare boge, mozno bol zly material, seria, neviem, ale stare su tiche a nove stoja za prd(podotykam ze priemer tyce mi sedel, taky hnup niesom:D)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Nechcel som kvoli tomu zakladat nove vlakno, len sa podelim o moju skusenost konkretne s ulozenim stabilizatora, menil som ich aj s tyckami minule leto(vlastne komplet repas prednaj napravy) a stale bol pocut buchot, zvaloval som to na tlmice, pripadne ulozenia, ale zhorsovalo sa to na vodicovej strane. Nakoniec som skusil vymenit to ulozenie za stare, a voala...zacala sa ozyvat druha strana, ale slabsie, tak vymenim aj tu. Nove boli sasic, stare boge, mozno bol zly material, seria, neviem, ale stare su tiche a nove stoja za prd(podotykam ze priemer tyce mi sedel, taky hnup niesom:D)

s tím jsem se ještě nesetkal, aby nová pouzdra byla horší, než stará:(, nové pouzdro je totiž poměrně měkké, zatímco staré je tvrdé jak kov...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...