James306 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Zdravím:), jsem tu s dalším dotazem. Delší dobu slyším od přední nápravy nějaké klepání když jedu i přes menší nerovnost... Tak jsem vylezl z auta a zkusil jsem zahýbat tyčkami stabilizátoru a zjistil jsem, že když je uchopím do ruky a zkoušel s nimi otáčet, tak s nimi otáčet jde To přeci není normální ??? Otáčím takhle s oběma a ikdyž je auto na zemi ... Může být klepání od toho že ??? Díky opět za rady Jo a ty kosti mám původní - plastové Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 otáčet se mohou--nesmí mít vůli v kloubu Citovat
James306 Odesláno 21. duben 2011 Autor Odesláno 21. duben 2011 Aha, takže otočení s nimi mírně dokola je možné... A prosím abych zjistil, zda mají vůli v kloubech, to by bych musel pod auto vlézt, nejlépe auto zvednout že ? Nebo aspoň někam na jámu ? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 ideální je sloupový zvedák, nebo jáma a nějakou kovovou tyčkou zapáčit o stabilizátor a hned víš, zda je tyčka stabilizátoru v kloubech volná jde to i na zemi--shodit kolo a zapáčit-- POZOR!! auto řádně podložit!! Citovat
James306 Odesláno 21. duben 2011 Autor Odesláno 21. duben 2011 A mohlo by to být špatné uložení kostí ??? ? Ty zvuky jdou jen od levé strany... Je to takový klepot, nevím jak bych to popsal. Silentbloky vytržené nejsou a čepy jsou taky dobré. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 buď je to tam,kde píšu,(kosti a tyčky stabíku jsou jedno a totéž), nebo může být volný stabilizátor v pouzdru--dá se taky zjistit páčením tyčkou [upravil dne 21/4/11 19:30 ozzy56] Citovat
James306 Odesláno 21. duben 2011 Autor Odesláno 21. duben 2011 Super díky moc ozzy56. Jak na to mkrnu, tak dám vědět, jak jsem pochodil Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 pouzdro stabíku je 2 a tyčky (kosti) stabíku 4--tyčky nesmí mít vůli v kloubech phpPFZxVe.binary Citovat
21Grams Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 Nechcel som kvoli tomu zakladat nove vlakno, len sa podelim o moju skusenost konkretne s ulozenim stabilizatora, menil som ich aj s tyckami minule leto(vlastne komplet repas prednaj napravy) a stale bol pocut buchot, zvaloval som to na tlmice, pripadne ulozenia, ale zhorsovalo sa to na vodicovej strane. Nakoniec som skusil vymenit to ulozenie za stare, a voala...zacala sa ozyvat druha strana, ale slabsie, tak vymenim aj tu. Nove boli sasic, stare boge, mozno bol zly material, seria, neviem, ale stare su tiche a nove stoja za prd(podotykam ze priemer tyce mi sedel, taky hnup niesom:D) Citovat
James306 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 ozzy56 Zkoušel jsem jak jsi mi říkal a byla vůle obou tyček v kloubech. Mám vyměněné obě tyčky a už je klid, konečně klid, jak má být Citovat
ozzy56 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Nechcel som kvoli tomu zakladat nove vlakno, len sa podelim o moju skusenost konkretne s ulozenim stabilizatora, menil som ich aj s tyckami minule leto(vlastne komplet repas prednaj napravy) a stale bol pocut buchot, zvaloval som to na tlmice, pripadne ulozenia, ale zhorsovalo sa to na vodicovej strane. Nakoniec som skusil vymenit to ulozenie za stare, a voala...zacala sa ozyvat druha strana, ale slabsie, tak vymenim aj tu. Nove boli sasic, stare boge, mozno bol zly material, seria, neviem, ale stare su tiche a nove stoja za prd(podotykam ze priemer tyce mi sedel, taky hnup niesom:D) s tím jsem se ještě nesetkal, aby nová pouzdra byla horší, než stará, nové pouzdro je totiž poměrně měkké, zatímco staré je tvrdé jak kov... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.