Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čusáno jsem začátečník se 406-kou a mám problém s demontováním autorádia. Nemohl by mi někdo poradit jak mám demontovat originální autorádio. Už jsem to zkouzšel ale vždycky se bojim že prasknu ten rámeček kolem.:o Nebo jestli se začíná někde jinde s demontací než u rámečku.

Odesláno

Po stranach jsou dve diry. Vraz do nich dlouhy hrebiky o prumeru takovym, aby tam vlezly. Cvakne to a pak to normalne vytahnes, ja to delal s prstama vrazenyma v kazetovy mechanice

Odesláno

Demontáž se mi podařila.Dík Ale mám další problém. Odpojil jsem ho a rádio se mi zablokovalo a teď to po mě chce kód. Musím s tím do servisu nebo se to dá nějak obejít???:(???

Odesláno

Viz nekde v servisu tady na foru, resi se to pomerne casto... Ja jsem k autu a puvodnimu radiu mel i kartu s kodem...

Odesláno

Tyhle dotazy se mi strašně líbí. Odpojit kódovaný rádio a pak zjiš?ovat kód. Já měl to štěstí že kód mi dali i s autem jinak bych si to s prodejcem auta pěkně vyříkal. :cool:

Odesláno
:) V Teplicích v (DAKAR PEUGEOT) mi ten kód zjistili za 10 minut. Zadarmo jinak všude jinde chtěli 200-300Kč i u toho Domanskýho jak už tady ve fóru bylo napsáno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...