Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, poridil jsem sedacky kuze/alcantara do moji 306 3dvirko...:P

Mely bejt obyc, ale pri vyndavani z auta jsem zjistil ze maj begy:D:D

post-31997-14109616770994_thumb.jpg

???? Nepozna nekdo podle konektoru, jestli nemaj i vyhrev?

Odesláno

Ahoj řekl bych že je to na piropásy nevím jak jsou u 306 řešeny ale na 806 a 605 je vše co se týká airbagů a piropásů v oranžových kabelech. Jednu 306 budu rozebírat tak ti dám vědět

Odesláno

Oranžový: pyropás

Červený:bočný airbag

Žltý: vyhrievanie sedačky

Možno som sa sekol farbou s pyropásom a airbagom, ale na 306 sedačky sa robili, lex tieto 3 veci čo sa týka elektriky.

Odesláno

ja jsem to zjistoval. bylo mi tvrzeno,ze to nemaj ani pres relatko,takze nekde vzit akorat 12V a pres tlacitko do sedacky. jinak 306 nema regulator, bud to hreje nebo nehreje,ale myslim si ze by sel udelat. jinak nejsem eletrikar,ale ja osobne bych to pres relatko asi vzal...tech 12V jinak to mas super, v zime je to paradni vec.

Odesláno

Podla mne dostupnych info vyhrievanie sedaciek rele ma. malo by to byt druhe zlava v spodnom rade (myslim teda modely po facelifte).

Asi pred pol rokom sa tu riesili aj relatka v kabine a tusim aj vyhrievanie sedadiel. Skus pohladat, urcite cosi uzitocne najdes ;)

Odesláno

Ked som dorabal vyhrievanie sedaciek do 406, tak tlacitko bolo zaroven aj rele ak sa to tak da povedat, to znamena ze staci priviezt 12V na tlacitko podla schemy a z tlacitka priamo do sedacky :) (samozrejme hovorim o origo tlacitku )

Odesláno

V novsich modeloch by to malo ist cez rele, ktore pritiahne, ked zapnes klucik do polohy II. Keby to bolo zapojene za klucikom bez rele, zrejme by to uz bolo dost na kontakty, keby mimo klucika, tak by si to mohol nechat zapnute, ked odides z auta a zabudenes vypnut ohrievanie pod zadkom. Jednak by to pomerne rychlo a spolahlivo vybilo baterku a mozno by to mohlo byt aj nebezpecne z hladiska vzniku poziaru v kabine... neviem.

Podla mna celkom logicke, nie ?

Odesláno

pyropás je tvorený z oceľového lanka ktoré je prekryté bužírkou. Ak je pyropás buchnutý tak tá bužírka je taká nasúkaná ako dajme tomu vyhrnutý rukáv na košeli. Niekde je tu aj toho fotka, ale som tu cez mobil tak to nebudem hľadať.

Edit, tu je to

[upravil dne 19/4/11 20:39 marko306]

post-19160-14109616776608_thumb.jpg

Odesláno

marko306: Prave ze to mam trochu vyhrnuty, ale tvari se to fpoho..

..az nato, ze mi od vymeny sviti kontrolka begu:roll

Jako by to nekdo maskoval, pze tu mam sedacky s vystrelenyma pyro, a ty vypadaji jinak

Odesláno

promin za :xvul, kdyz je tady rec o pasech, nevite jestli jdou vymenit ty cervene tlacitka??? mam je uplne vybledle tak bych je chtel vymenit za nejake v lepsim stavu, pripadne jestli jde vymenit samotna vrchni cast nebo jedine celek i s pyropatronama???

Odesláno

jednoduche. musis nekde rozdelat calouneni a heldej mezi alcantrou a molitanem uplne tenouckej dratek srolovanej do takovych hvezdic.. docela se da dobre poznat kam ty kabely vedou..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...