Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

človeče.. hraju si s ním a zatím mám rozporuplné pocity.. Když jsem na cracklý verzi 1.9.1.x nebo 1.9.3.x zkoušel odstranit FAP, tak jsem to pak posílal Strakimu a podle něj to zcela není košer odstraněný.. Na originálně koupený verzi 2.0.0.0 mi to pro můj 2.2HDI udělalo dosti jinak binárně odlišný soubor.. Vzhledem k tomu, že jsem to nezkoušel flashnout do ECU, jelikož jsem nesebral odvahu - tak nevím..

Mimochodem ten člověk s legální 2.0.0.0 mi tvrdí, že v cracknutý verzi jsou úmyslný chyby.. že i když měl legální 1.9.3.x , tak výsledek nebyl stejný.. Jestli ovšem kecá (on někdy opravdu kecá), nebo je tam opravdu nějaký bug - nevím...

macman

Odesláno

Já projel dneska cca 40 stránek ohledně ECUsafe kde odstraňují FAP jen zasláním souboru a všichni si pochvalují. Tak Straki007 je šikovný o tom žádná. Ale osobně mne zajímalo, zda tento soft někomu z fora slouží pro osobní účely. Navíc si nemyslím, že Blackpirate udělal v cracku úmyslně nějaké chyby. Nic méně verze 2.0 na Rumunském fóru je ke stažení včetně zasílání požadovaného klíče k aktivaci a tam už se jakýkoliv crak eliminuje. Osobně Starkimu důvěřuji, je to člověk který ví o čem mluví a nedělá z lidí blbce, ale o některých kde jsem se ptal na fapoff se to říci nedá. Škoda, že chlapec má tak málo času. Už jsem mohl mít klid.

Odesláno

Ano ECU safe je gut.

Akorat komunikace s vedenim firmy ktera soft vynalezla je des a hruza.

Funguje nadherne no pro jistotu si to jeste propocitavam.

Mam potvrzeno ze ani jedna verze pomoci cracku nebo sw klice nefunguje.

zkousel jsem i par lidi schvalne \"potahat za vousy\"a vyslo najevo ze 95% z nich pouziva verzi stazenou z netu a cracknutou.

Neni to levna vec a kdyz jsme u toho tak potrebujete jeste pristroj ktery vam obsah jednotky stahne.......a pak naflashuje zpatky.

PS: HakTac: Hod SZ kdyztak a dohodneme to co nejdriv.

Zaplnuju povelikonocni termin:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mi to nedalo, leč déle čekat se mi nechtělo. Pořídil jsem si Galletto za pár korun z Ebay, stáhl data z ECU, použil ECUSafe2 s vygenerovaným klíčem vypl FAP, nahrál data zpět do ECU, vymlátil FAP a auto jezdí jako nikdy. Našel jsem ještě prasklou podlatkovou hadičku a vysoký tlak turba taky pryč. Najeto 2000Km bez jakékoliv závady. Hodiny jízdy po městě v různých rychlostních intenrvalech, to samé mimo město a dálnice - jak ekonomická jízda, tak jízda pod plynem. Spotřeba klesla cca o 1litr.

Vyndání FAPu bylo rychlé, ale vymlácení keramiky už nikoliv - docela pěkný bordel. Požízení Galletto cca 500Kč + mapy na úpravu atd. mmj na internetu je pro tohle zařízení od uživatelů dostatek aktualizovaných remap dost. ECUSafe investice 20euro za klíč.

Na Francouzkých, Polských a Německých fórech je postupů plno, jen stačí pečlivě číst a nic určitě pokazit nejde.

http://www.coupe406.com/Forum/viewtopic.php?t=22574,

[upravil dne 3.5.2011 00:53 HakTac]

[upravil dne 3.5.2011 01:37 HakTac]

Odesláno

Tak jsem auto otestoval Praha - Mnichov a naprosto bez problému. Motor je živější, žádný kouř z auta nejde, spotřeba mi klesla z 8l na 5l - 6l což mne hodně překvapilo. Co hodně potěšilo je, že signalizace regenerace FAPu každých 100km je konečně pryč a auto si opět v klidu pluje. :papa

Takže složitost odstranění FAPu zas tak velká není. Až na to mordování s keramickou vložkou.

1. použít Galletto na stažení dat z jednotky

2. Předefinování dat z řídící jednotky za pomocí ECUSafe 2.0.0.0 - doba trvání cca 3 vteřiny

3. Použít Galletto k předefinovaných dat zpět do řídící jednotky

4. vymontování FAPu

5. vymlácení keramiky - majzlík, roxor, kladivo, vrtačka :-)

6. namontování skeletu FAPu

7. Při testování za pomocí PPS je FAP deaktiován - jako by namontován nikdy nebyl. :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...