Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No me jde o to, ze ten Sherlog se dava do auta tak, ze ani majitel vozu nevi, kde je... a zlodej prece nebude krast auto, kde hrozi ze ten Sherlog tam je... no a kdyz si teda sezene samolepku Sherlog, tak \"zadarmo\" jeste vice odradi zlodeje.... me by se taky libilo mit v aute rovnou celou policejni hlidku, ale za par korun se da postavit docela slusnej strasak... staci kdyz to v aute blika, pri kopnuti do kola houka, evidentne je tam zamek paky a navic jeste nejaky bezpecnosti prvky podlozeny pouhou samolepkou..... ty jako zlodej bys do toho lez, kdyz hned vedle, mas podobnej pekac, kterej nema nic ? ( viz sluzebni auta )

Odesláno

Jasně, ale když si půjde pro tvý auto, tak si ho odveze (mám osobní zkušenost). V tý televizi tyhle systémy testovali a myslím, že jenom v jednom případě se auto podařilo do ňáký stanovený doby objevit, ostatní prostě (jako) ukradli. Nám třeba ukradli služebák se zámkem na ŘP a když jsem pro něj jel, tak ŘP byla zamčená, resp. zámek byl zamčenej, ale řadit normálně šlo. Já už jsem to tady někde psal.

Takže závěr - každý podle svého gusta a peněženky, ale když se někdo rozhodne, že ti au?ák ukradne, tak to bohužel prostě udělá.

Odesláno

jasne ze to udela, kdyz bude chtit. Ale nepujde do tvyho auta, kdyz bude ocividne mnohem tezsi se do nej dostat, nez do vedle stojiciho. A tady nejde o penize ktery do zabezpeceni vrazis, ale o zmateni zlodeje, aby uveril, ze ty prekazky tam jsou... levnej alarm, zamek paky ( tam se setrit neda ) a kdejaky samolepky o skrytejch bezpecnostnich prvcich. Zlodej si to rozmysli, jestli to za tu namahu stoji.

Mam taky osobni zkusenost... za sedm let mi nikdo nikdy nezkusil vlezt do 309ky s larmem, kterej rval jak alik... nespocetnekrat jsme rano nasel auto ve stavu, ze v noci rvalo ( splasene blikala kontrolka ), ale NIKDY do toho auta nevlezli... ten jekot byl strasnej...

ale sluzebni Fabie bez jakykoliv zabezpeceni sla behem trech mesicu PETKRAT do servisu na opravu zamku, montaz radia a opravu patejch dveri... furt do toho nekdo lezl ikdyz tam nic nebylo...

Odesláno

Nojo, ale já jsem psal, když půjde pro tvý auto, nejde o fe?áky, kteří ho chtějí vykrást, nebo o blbečky, kteří se s ním projedou, a obouchaný bez benzínu ho někde nechají stát. Když jde zloděj pro auto, tak ho prostě ukradne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...