Toomm Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 pomoc - potřebuju zabezpečit 406 - nevíte o ničěm, mám 406 r.v. 2000 a mám ji tejden a docela poutá pozornost a nechci o ní jen tak prijít Citovat
Guest Ludweek Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 jo v tom meste pouta pozornost snad uplne vsechno...nedavno jsme tam byli s pritelkyni jen tak na vylete a po par minutach sem se citil docela neprijemne a hlavne ne bezpecne:mad: jinka zkus jablotron pokud chces elektronicke nebo construct pro mechanicke zabezpeceni [Editován dne 3/2/05 Ludweek] Citovat
Gotrek Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Pro profíka bohužel všechno záležitosti několika desítek sekund. Dneska už snad jedině garáž v domě, na sedačku spolujezdce rotvajlera a před vrata najatou ochranku. Ale jinak čím víc druhů ochrany tím líp. Proč by kradl auto, se kterým si bude hrát 5 minut, když ve vedlejší ulici stojí stejné a ukradne ho za 15 vteřin (tohle mám z vlastní zkušenosti, svého času mi chtěl ukrást moji Schade 125 - nedokázal odjet, tak ji ukradl o dvě ulice vedle). Ovšem je tu jedna výjimka, pokud má objednávku na tohle konkrétní auto, tak ho nezastaví asi nic. Citovat
Toomm Odesláno 3. únor 2005 Autor Odesláno 3. únor 2005 na ten construct se nemůžu dostat, ale ten Jablotron je docela solidní.;) Citovat
Sepp Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Mam Defendlock a jsem zatim spokojeny - zatim vykradaji auta kolem mne - asi nejsou zvykli na frantiky - nehlede na to, ze ma 406-ka suprove delane zamykani a nema \"kolicky\" pro vyhackovani Citovat
Toomm Odesláno 3. únor 2005 Autor Odesláno 3. únor 2005 a kde by se to dalo udělat - bez kolíků je to fajn Citovat
olda Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Zkus www.razdva.cz/alarmy,maj slušný ceny,kupoval jsem tam alarm,centrál a pager,zatím to maká bez závad. Citovat
kveton Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 2olda: tam maj velice pekny vecicky a za rozumny ceny!!!!!! Premyslim o el. oknech a hlavne se mi libi alarm s dalkovym startem, to je v zime fakt supr! Citovat
snowboy Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Jo, ale nesmis zaponenout vyradit, to je potom problem Na zabezpeceni je taky dobrej Bullock, jde to prehazovat z auta do auta a neni ani moc drahej : http://www.webpark.cz/bullock/ Citovat
Milhaus65 Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Nám jednou dotáhli 406 po nájezdu zlodějů. Do dveří se nemohli dostat jinak tak je otevřeli jako konzervu,až je otevřeli tak rozmlátili vše na středním sloupku okolo řazení a skončili na mech. zabezpečení (nejmenované firmy). Škody za 25 tisíc ale auto zůstalo. Včera jsem narazil na webu na tohle http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=109236 , a vypadá to hodně dobře. Zkusil jsem svůj mobil, přesnost 50 m. Využití v autech ideální. Stary foun, stará SIM a je to. Citovat
snowboy Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Taky dobry, pokud ale nezapracuje pan Murphy. Je mozny si poridit i GSM pager, nebo alarm s timto pagerem:papa Citovat
kveton Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 Napsán autorem snowboy Jo, ale nesmis zaponenout vyradit, to je potom problem Na zabezpeceni je taky dobrej Bullock, jde to prehazovat z auta do auta a neni ani moc drahej : http://www.webpark.cz/bullock/ Kdyz ji tam nechas, tak proste nenastartujes, ono to ma nejakou ochranu proti tomu Citovat
Pinďa Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Já jsem to řešil Defen-lockem a vypískováním kódů na okna:bojim Citovat
Fx Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Ještě nezapomeňte říct, kde parkujete a kde schováváte klíče od auta:bojim Citovat
JunEAu Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 presne tak... cim vic zarizeni na ochranu, tim lepe... navic jeste podlozene samolepkami ochran, ikdyz v aute nejsou. Doporucuju dat si tam alarm ( klidne levnej, hlavne kdyz houka a blika v aute ), zamek radici paky pro pripad ze by chtel nekdo i vic nez jen radio a k tomu bych doporucoval sehnat samolepku Sherlog a nalepit si ji na okynko... s toim Sherlogem si to zlodej rozmysli, kdyz ulozeni zarizeni neni nikdy jiste a nikde neni psano, ze mas zaplacenou sluzbu aktivniho vyhledavani... To si zlodej trikrat rozmysli, jestli mu za to stoji auto za 200.000 a nevezme radsi vedle stojicho skoro novyho medveda... Citovat
Guest MilaS Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Napsán autorem JunEAu presne tak... cim vic zarizeni na ochranu, tim lepe... navic jeste podlozene samolepkami ochran, ikdyz v aute nejsou. Doporucuju dat si tam alarm ( klidne levnej, hlavne kdyz houka a blika v aute ), zamek radici paky pro pripad ze by chtel nekdo i vic nez jen radio a k tomu bych doporucoval sehnat samolepku Sherlog a nalepit si ji na okynko... s toim Sherlogem si to zlodej rozmysli, kdyz ulozeni zarizeni neni nikdy jiste a nikde neni psano, ze mas zaplacenou sluzbu aktivniho vyhledavani... To si zlodej trikrat rozmysli, jestli mu za to stoji auto za 200.000 a nevezme radsi vedle stojicho skoro novyho medveda... Nojo, JunEAu, ale myslíš si, že bude zloděj tak naivní, že když uvidí pekáč za 100 tis.Kč a na něm nálepku sherlog, že mu to nebude jasný? Auto za sto a placená služba za 50? Teda já nevím, kolik to stojí, ale žádná láce to nebude . Citovat
JunEAu Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 MilaS: Jen co mi kolega odpovi na dotaz, reknu ti cenu... ale byl jsem prekvapenej, ze to nestoji zas tak moc... takze i 406 novej model by takova sluzba slusela... a vubec bych se nedivil, kdyby tam byl ten sherlog... btw. vcera jsem videl tu samolepku Sherlog na Fabii Combi s full vybavou... takze............. Citovat
Ferry Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Tak me napada co si nechat na ridici jednotku udelat kovovou zamykaci schranku, aby nesla jednoduse vyndat a vymenit Citovat
JunEAu Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 MilaS: Tak info o Sherlogu, cituji od znameho, co to ma na aute za 1.3 milionu... \"cena není od ničeho odvozena a dělá 5500 ročně, stupeň ochrany si definuješ variantou zařízení\" a to se prosim s nulou neseknul ;-) Citovat
Guest MilaS Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 JunEAu dobrá, dobrá, já jen že jsem se koukal na televizi, byly tam srovnávací testy několika těchto systémů a celkový náklady (montáž a tak) se pohybovaly někde v těch číslech, který jsem uváděl. K tomu je samozřejmě ještě roční paušál. Ale klidně se to mohlo za ten půlrok, co jsem to viděl, změnit, já se nehádám, bylo to pouze k diskuzi. Osobně, kdybych měl au?ák za melouna, tak neváhám, ale na tu mou pastoušku stačí pojistka . Ale samozřejmě, když má někdo 4 roky starýhou pažoutka, kterýho miluje, tak to bude řešit asi jinak než my dva . Třeba imobilizér, tyč na volant, zámek na ŘP, sherloga a vypínač zapalování pod volantem :P . Jo a progresivní pojistku proti krádeži. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.