Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam mirne nabouranou 307ku, 1.6hdi 80kw rv 2005 pred faceliftem s klimou.

Potrebuju poradit s Prickou chladice, cim prijde prichytit celo chladice a olejovy chladic turba zespod? Je to dil 7209a0?

http://autokelly.cz/#PATH=3761801;16;145966;167886;637668;616174;616230|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=2029894|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|

Dale sem se chtel zeptat na prichyceni predniho narazniku zespod. Prijde tam tohle?

http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/52450/Predni-spodni-kryt-narazniku-PEUGEOT-307--3---r-v-.htm nebo jiny plast?

Kdyby mi nekdo poslal schemata slozeni chladicu, narazniku, predniho svetla, byl bych rad.

Dekuji

Odesláno

ještě potřebuju plastovy dil, ktery je mezi naraznikem a a chladičem, aby vzduch šel přes mřížku na chladič a neutikal doboku.. je vpravo i vlevo.

jak se to jmenuje, ví někdo číslo? děkuji

Odesláno

děkuji, to je přesně ono.

ještě bych potřeboval vědět typ šroubu nebo číslo pro přišroubování kompresoru klimatizace k bloku motoru. nevím jestli tam jsou 2 nebo 4 šrouby? jaké?

kompresor je SANDEN model 1351F

SD6C12

vin auta je kousek výš.

děkuji

Odesláno

moc prosim, poradte jake šrouby k přichyceni čerpadla, myslim že tam jsou jen 3, v peugeotu mi ukazovali schema a byly tam 4.

jestli by mi mohl někdo zjistit přesne označeni šroubu, at vim co objednat. děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...